WTA
Επιστρέφει σε μια εβδομάδα η Clijsters!

 
Επιστρέφει σε μια εβδομάδα η Clijsters!
Επιστρέφει σε μια εβδομάδα η Clijsters!
tennisnews team Κυριακή, 09 Φεβρουαρίου 2020 - 15:10

H Kim Clijsters δέχτηκε τη wild card από το Dubai Tennis Championships και θα πραγματοποιήσει την πολυαναμενόμενη επιστροφή της στο επαγγελματικό τένις σε κάτι περισσότερο από μια εβδομάδα, στο τουρνουά του Ντουμπάι.

Η Clijsters είχε ανακοινώσει τον περσινό Σεπτέμβριο την επιστροφή της στην ενεργό δράση. Η 36χρονη Βελγίδα, είχε σταματήσει για πρώτη φορά το τενις τον Μάιο του 2007. Επέστρεψε τον Αύγουστο του 2009 και "κρέμασε" για 2η φορά τη ρακέτα της τον Σεπτέμβριο του 2012. 

Για πρώτη φορά μετά από 7,5 χρόνια, αναμένεται να επιστρέψει και πάλι στο tour, στα 36 της πλέον χρόνια και με μια πενταμελή οικογένεια πίσω της, αφού έχει 3 παιδιά, την Jada (γενν. 2008), τον Jack (2013) και τον Blake (2016).

Ένας μικρός τραυματισμός είχε καθυστερήσει λίγο την προετοιμασία της Clijsters και η Βελγίδα δεν κατάφερε να επιστρέψει από τις αρχές του 2020, όμως απ' ότι φαίνεται είναι πια έτοιμη και το Dubai Tennis Championships της προσέφερε τη πρώτη της wild card, σ' αυτό το νέο πέρασμά της από το tour.

"Δέχομαι τη wild card για να παίξω στο Dubai Tennis Championships. Από τότε που ανακοίνωσα πως θα επιστρέψω, είχα μερικές ατυχίες, αλλά ανυπομονώ να επιστρέψω στο court και να δω τι θα επακολουθήσει. Ευχαριστώ όλους τους fans μου για την ενθάρρυνση που μου δίνατε τις τελευταίες εβδομάδες. Θα τα πούμε στο Ντουμπάι", ανακοίνωσε η Clijsters.

Το Premier τουρνουά του Ντουμπάι, θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, από τις 17 έως τις 23 Φεβρουαρίου και εκεί θα βρίσκονται 7 παίκτριες από το Top 10 της παγκόσμιας κατάταξης, οι Simona Halep, Karolina Pliskova, Elina Svitolina, Belinda Bencic, Bianca Andreescu, Sofia Kenin και Kiki Bertens.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots