ATP
Αποσύρθηκε η Clijsters από το Σινσινάτι

 
Αποσύρθηκε η Clijsters από το Σινσινάτι
Αποσύρθηκε η Clijsters από το Σινσινάτι
tennisnews team Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2020 - 18:52

Η Kim Clijsters τελικά δεν θα πραγματοποιήσει την πολυαναμενόμενη επιστροφή της στο tour ούτε αυτή την εβδομάδα, καθώς αναγκάστηκε να αποσύρει τη συμμετοχή της από το Western & Southern Open.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, η Βελγίδα πρωταθλήτρια, άλλοτε Νο.1 στον κόσμο, αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς της και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί αυτή την εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, για το τουρνουά του Σινσινάτι.

"Η Kim Clijsters απέσυρε τη συμμετοχή της από το Western & Southern Open εξαιτίας τραυματισμού στην κοιλιακή χώρα. Μια lucky loser θα πάρει τη θέση της στο κυρίως ταμπλό, μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών την Παρασκευή", ανέφερε η ανακοίνωση των διοργανωτών.

"Είμαι ευγνώμων στο Western & Southern Open για την ευκαιρία που μου έδωσε να παίξω σ' αυτό το τουρνουά ξανά. Έχω υπέροχες αναμνήσεις από το Σινσινάτι και ανυπομονούσα να αγωνιστώ στο φετινό τουρνουά. Είναι απογοητευτικό που πρέπει να αποσυρθώ, αλλά μετά από συζητήσεις που είχα με τους γιατρούς μου, χρειάζομαι ακόμα λίγο χρόνο", είπε η Clijsters, πρωταθλήτρια στο Σινσινάτι το 2010.

Η Clijsters θα παραμείνει φυσικά στο "bubble" της USTA στη Νέα Υόρκη, καθώς σε 10 ημέρες ξεκινάει το US Open και ακόμα ελπίζει πως θα είναι έτοιμη έως τότε.

"Είμαι ευγνώμων που μπορώ να μένω στη φούσκα και θα συνεχίσω να προετοιμάζομαι με την ομάδα μου στο Billie Jean King National Tennis Center. Θέλω να ευχαριστήσω το Western & Southern Open, τη USTA και τη WTA, για την προσπάθεια που κάνουν γι' αυτά τα δυο τουρνουά. Έχουν δουλέψει σκληρά για να δημιουργήσουν ένα θαυμάσιο και ασφαλές περιβάλλον για τους παίκτες."

Φωτογραφία: Instagram | Kim Clijsters (@clijsterskim)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots