ATP
Djokovic: "Δεν ξέρω πως κέρδισα - ήταν καλύτερος"

 
Djokovic: "Δεν ξέρω πως κέρδισα - ήταν καλύτερος"
Djokovic: "Δεν ξέρω πως κέρδισα - ήταν καλύτερος"
tennisnews team Σάββατο, 29 Αυγούστου 2020 - 6:53

O Novak Djokovic δεν ένιωθε καλά μετά τον αγώνα του με τον Roberto Bautista Agut και δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου. Στις σύντομες δηλώσεις που έκανε, στάθηκε στο ότι δεν κατάλαβε ούτε ο ίδιος πως κατάφερε να πάρει τη νίκη!

"Ήταν πολύ περίεργος αγώνας. Δεν ξέρω πως τον κέρδισα, για να είμαι ειλικρινής. Ήταν ο καλύτερος παίκτης. Δεν ένιωθα καλά στο γήπεδο σε καμιά πτυχή του παιχνιδιού μου και του σώματός μου, αλλά με κάποιο τρόπο κατάφερα να πάρω τη νίκη", είπε ο Djokovic στην ΑΤΡ, μετά την πρόκρισή του στον τελικό του Cincinnati Masters.

O κορυφαίος τενίστας του κόσμου, ο οποίος αντιμετώπιζε ενοχλήσεις στον αυχένα του και στο στομάχι του καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, ένιωθε άσχημα και μετά τον αγώνα, με αποτέλεσμα να μην παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

"Είναι μια ισορροπία μεταξύ υπομονής και ελέγχου του επιθετικού παιχνιδιού, αν θέλετε. Όταν έχεις μια ευκαιρία, πρέπει να την εκμεταλλεύεσαι. Δεν αρκεί να τον αναγκάζεις να τρέχει σε όλο το γήπεδο, πρέπει να αναμείξεις λίγο τα πράγματα με τον ρυθμό, το spin και το βάθος. Πρέπει να έχεις ποικιλία στο παιχνίδι σου. Είναι πολύ συνεπής παίκτης."

Στον αποψινό τελικό, στις 20:00 ώρα Ελλάδας, ο Djokovic θα αντιμετωπίσει τον Milos Raonic, τον οποίο έχει κερδίσει και στις 10 προηγούμενες συναντήσεις τους: "Έχει τεράστιο σερβίς. Παίζει καλά και έχει αυτοπεποίθηση. Ας ελπίσουμε να γίνει ένας καλός τελικός."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots