WTA
Αποσύρθηκε η Osaka - πρωταθλήτρια η Azarenka

 
Αποσύρθηκε η Osaka - πρωταθλήτρια η Azarenka
Αποσύρθηκε η Osaka - πρωταθλήτρια η Azarenka
tennisnews team Σάββατο, 29 Αυγούστου 2020 - 17:30

H Naomi Osaka δεν αγωνίστηκε στον σημερινό τελικό του Western & Southern Open εξαιτίας τραυματισμού κι έτσι η Victoria Azarenka επέστρεψε στον "θρόνο" της στο τουρνουά του Σινσινάτι μετά από 7 χρόνια, κατακτώντας τον πρώτο τίτλο της στα τελευταία 4,5 χρόνια.

Δεν χρειάστηκε να μπει στο γήπεδο για να κερδίσει τον τίτλο στο Western & Southern Open η Victoria Azarenka, καθώς λίγη ώρα πριν από τον τελικό, η Naomi Osaka απέσυρε τη συμμετοχή της από το τουρνουά εξαιτίας τραυματισμού στον ιγνυακό τένοντα του αριστερού της ποδιού.

"Λυπάμαι που πρέπει να αποσύρω τη συμμετοχή μου με τραυματισμό. Είχα τράβηγμα στον ιγνυακό τένοντα χθες στο tie-break του 2ου σετ και δεν ανάρρωσα το βράδυ, όπως ήλπιζα. Ήταν μια συναισθηματικά φορτισμένη εβδομάδα για μένα και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με υποστήριξαν", είπε η Osaka.

H Azarenka, η οποία είχε μια εκπληκτική εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, όπου έγινε φέτος το τουρνουά, επέστρεψε στους τίτλους για πρώτη φορά από τον Απρίλιο του 2016, όταν είχε κατακτήσει ακόμα έναν μεγάλο τίτλο, στο Μαϊάμι των ΗΠΑ.

Συνολικά, αυτός ήταν ο 21ος τίτλος της καριέρας της (21-17 σε τελικούς) και ο 2ος στο τουρνουά του Σινσινάτι, μετά από το 2013. Τη Δευτέρα, η Λευκορωσίδα αναμένεται να επιστρέψει στο Top 30 και συγκεκριμένα να σκαρφαλώσει στο Νο.27 της παγκόσμιας κατάταξης, κερδίζοντας 32 θέσεις σε σχέση με τώρα, που είναι στο Νο.59.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots