Carreno για Djokovic: "Πάντα το κάνει αυτό"

 
Pablo Carreno Busta
Pablo Carreno Busta
tennisnews team Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2020 - 3:41

Ο Pablo Carreno Busta δεν ήταν και τόσο σίγουρος αν τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στον χθεσινό αγώνα τους ο Novak Djokovic ήταν πραγματικά, ή μέρος ενός mind game του Σέρβου. 

Όταν ρωτήθηκε για τη δυσφορία του Djokovic, ο Ισπανός δήλωσε: "Ήταν κάτι φυσιολογικό, σωστά; Πάντα κάνει το ίδιο πράγμα. Τα τελευταία χρόνια συνεχώς το κάνει αυτό όταν αντιμετωπίζει προβλήματα στο court. Δεν ξέρω, ίσως χρειάζεται να το κάνει επειδή είναι υπό πίεση, αλλά συνεχίζει να παίζει κανονικά, έτσι δεν είναι; Δεν ξέρω αν όντως πονάει ή αν όλο είναι ψυχολογικό. Πρέπει να ρωτήσετε εκείνον."

Ο Djokovic, ο οποίος είχε πρόβλημα κυρίως με τον αριστερό του δικέφαλο, αλλά κατά τη διάρκεια του αγώνα φάνηκε να έχει επίσης ενοχλήσεις στον αγκώνα του, στον αυχένα του και στα μάτια του, ρωτήθηκε πάντως γι' αυτό το ζήτημα.

"Σίγουρα δεν ένιωθα πολύ καλά όταν μπήκα στο court σήμερα. Κάποια θεματάκια εμφανίστηκαν στο ζέσταμα, αλλά όσο προχωρούσε ο αγώνας ένιωθα καλύτερα. Δεν θέλω φυσικά να στερήσω τίποτα από την καλή του εμφάνιση, ειδικά για ενάμιση σετ ήταν ο καλύτερος παίκτης και κυριαρχούσε στο γήπεδο, εγώ ήμουν αρκετά παθητικός και δεν είχα τόση ενέργεια στις κινήσεις μου, στα πόδια μου και στο παιχνίδι μου.

Μου πήρε ενάμιση σετ να νιώσω άνετα και να αρχίσω να παίζω όπως έπρεπε να παίξω. Κέρδισα νομίζω 7 συνεχόμενα games και ήμουν με break μπροστά στο 3ο σετ. Το ματς γύρισε απότομα, πήρα κάποιους κρίσιμους πόντους, έσωσα break points στα μέσα του 3ου σετ και μετά ήταν καθοριστικό που προηγήθηκα με 2-1 σετ. Ήταν ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να κερδίσει ο καθένας. Είχε τις ευκαιρίες του, είχα τις δικές μου και ήταν πολύ ισορροπημένο παιχνίδι παρόλο που το κέρδισα με 3-1 σετ."

Ο Djokovic θα επιστρέψει στο court την Παρασκευή, για να αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά στο 10ο ημιτελικό του στο Roland Garros.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots