Roland Garros: Tο πρόγραμμα της Δευτέρας

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη © Nicolas Gouhier/FFT
tennisnews team Δευτέρα, 07 Ιουνίου 2021 - 9:45

Η Μαρία Σάκκαρη θα επιστρέψει σήμερα στα γήπεδα του Roland Garros, για να διεκδικήσει ένα εισιτήριο για τον πρώτο προημιτελικό της καριέρας της σε Grand Slam. Σήμερα θα αγωνιστούν και οι Rafael Nadal και Novak Djokovic. Δείτε το πρόγραμμα της ημέρας.

Η Σάκκαρη, μετά και την ιστορική πρόκρισή της στον 4ο γύρο του Roland Garros, θα επιστρέψει στο γήπεδο σήμερα, για να αντιμετωπίσει την περσινή φιναλίστ, Sofia Kenin. Θα είναι ο τρίτος αγώνας του Suzanne Lenglen και θα διεξαχθεί το απόγευμα της Δευτέρας. Η Σάκκαρη δε θα διεκδικήσει μόνο την πρώτη της πρόκριση σε έναν προημιτελικό major διοργάνωσης, αλλά θα προσπαθήσει να γίνει και η πρώτη Ελληνίδα τενίστρια στην ιστορία της open era, που μπαίνει σε έναν προημιτελικό Grand Slam διοργάνωσης.

Στο Philippe Chatrier θα αγωνιστούν οι Rafael Nadal και Novak Djokovic, που πλησιάζουν όλο και περισσότερο σε έναν πολυαναμενόμενο μεταξύ τους ημιτελικό. Προς το παρόν θα διεκδικήσουν αμφότεροι από ένα εισιτήριο για την προημιτελική φάση, ο Djokovic απέναντι στον Lorenzo Musetti στις 15:00 και ο Nadal απέναντι στον Jannik Sinner στις 17:00.

Στις 13:00 θα ανοίξει το πρόγραμμα του Chatrier, με την αναμέτρηση της Cori Gauff απέναντι στην Ons Jabeur, ενώ στις 22:00 το πρόγραμμα θα ολοκληρώσει η υπερασπίστρια του τίτλου, Iga Swiatek, που θα αντιμετωπίσει τη Marta Kostyuk.

Τέλος, περίπου στις 13:30 θα δώσει τον δεύτερο αγώνα της στο Roland Garros Junior η Μιχαέλα Λάκη, απέναντι στην ελληνικής καταγωγής Βελγίδα Σοφία Κωστούλα.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (07/06):

Court Philippe Chatrier (έναρξη πρώτου αγώνα 13:00)
1) Ons Jabeur [25] v. Cori Gauff [24] ERT SPORTS
2) Novak Djokovic [1] v. Lorenzo Musetti ERT SPORTS
(όχι πριν τις 17:00)
3) Rafael Nadal [3] v. Jannik Sinner [18] ERT SPORTS
(όχι πριν τις 22:00)
4) Marta Kostyuk v. Iga Swiatek [8] ΕΡΤ 3

Court Suzanne Lenglen (έναρξη πρώτου αγώνα 12:00)
1) Sloane Stephens v. Barbora Krejcikova ERT SPORTS 2
2) Diego Schwartzman [10] v. Jan-Lennard Struff ERT SPORTS 2
3) Sofia Kenin [4] v. Maria Sakkari [17] ΕΡΤ 3

Court 8:
13:30 Sofia Costoulas [12] v. Michaela Laki

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots