Roland Garros: Το πρόγραμμα της Δευτέρας

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © tennisnews.gr
tennisnews team Δευτέρα, 30 Μαϊος 2022 - 4:59

Στον δεύτερο αγώνα του Philippe Chatrier θα αγωνιστεί σήμερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που θα αντιμετωπίσει τον 19χρονο Holger Rune για μια θέση στα προημιτελικά του Roland Garros. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 9ης ημέρας.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει για 1η φορά τον Holger Rune, στον δεύτερο αγώνα του Philippe Chatrier τη Δευτέρα, γύρω στις 15:00 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας.

Θα είναι ένα δυνατό τεστ για τον Στέφανο, που αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες στους πρώτους δυο αγώνες του στο τουρνουά (με Lorenzo Musetti και Zdenek Kolar), αλλά επανήλθε δυναμικά με μια εύκολη straight sets νίκη στον 3ο γύρο (απέναντι στον Mikael Ymer). Ο Rune είχε μια εντυπωσιακή 1η εβδομάδα στο τουρνουά, κερδίζοντας χωρίς να χάσει σετ τους Denis Shapovalov, Henri Laaksonen και Hugo Gaston.

Ο πρώτος αγώνας του Philippe Chatrier για τη Δευτέρα, θα είναι αυτός ανάμεσα στη Veronika Kudermetova και στη Madison Keys, που θα ξεκινήσει στις 13:00. Μετά τον Τσιτσιπά στο Chatrier θα παίξει η Iga Swiatek, που θα αναζητήσει την 32η διαδοχική νίκη της απέναντι στην Qinwen Zheng, ενώ στις 21:45 ο Daniil Medvedev θα παίξει με τον Marin Cilic.

Στο Suzanne Lenglen η δράση θα αρχίσει στις 12:00 το μεσημέρι, με την αναμέτρηση της Daria Kasatkina με την Camila Giorgi. Στη συνέχεια ο Casper Ruud θα αντιμετωπίσει τον Hubert Hurkacz, ενώ θα ακολουθήσει ο αγώνας της Jessica Pegula με την Irina-Camelia Begu. Το πρόγραμμα στο γήπεδο θα κλείσει το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του Jannik Sinner και του Andrey Rublev.

Οι αγώνες του Roland Garros μεταδίδονται στις συχνότητες του Eurosport και στο Eurosport Player.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (30/05):

Philippe Chatrier (έναρξη πρώτου αγώνα 13:00)
1) Veronika Kudermetova [29] v. Madison Keys [22]
2) Holger Rune v. Stefanos Tsitsipas [4]
3) Iga Swiatek [1] v. Qinwen Zheng

(όχι πριν τις 21:45)
4) Marin Cilic [20] v. Daniil Medvedev [2]

Suzanne Lenglen (έναρξη πρώτου αγώνα 12:00)
1) Daria Kasatkina [20] v. Camila Giorgi [28]
2) Casper Ruud [8] v. Hubert Hurkacz [12]
3) Jessica Pegula [11] v. Irina-Camelia Begu
4) Andrey Rublev [7] v. Jannik Sinner [11]

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots