3-5 εβδομάδες εκτός η Badosa

 
3-5 εβδομάδες εκτός η Badosa
©Loïc Wacziak / FFT
tn team Τρίτη, 31 Μαϊος 2022 - 12:57

Άσχημα τα νέα για την Paula Badosa, που μετά την εγκατάλειψή της από το Roland Garros, έμαθε πως το πρόβλημα τραυματισμού της θα την αφήσει εκτός γηπέδων για περίπου ένα μήνα.

Η Badosa ήταν ένα από τα φαβορί για να φτάσει μακριά στο φετινό Roland Garros, στον 3ο γύρο όμως, στην αναμέτρησή της με τη Veronika Kudermetova, είχε ενοχλήσεις στο δεξί της πόδι και τελικά εγκατέλειψε στις αρχές του 2ου σετ, ενώ ήταν πίσω με 3-6, 1-2.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Esport3, η Ισπανίδα θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα διάστημα 3-5 εβδομάδων, κάτι που θέτει σε κίνδυνο τη συμμετοχή της στο Wimbledon.

Θεωρείται σίγουρo πως θα χάσει το επόμενο προγραμματισμένο της τουρνουά, που είναι το Βερολίνο σε 2 εβδομάδες, ενώ κινδυνεύει άμεσα να χάσει και το 500άρι του Ίστμπουρν, μια εβδομάδα αργότερα.

Για το Wimbledon, που ξεκινάει στις 20 Ιουνίου, θα δοθεί αγώνας δρόμου για την Ισπανίδα, που βρίσκεται στο Νο.4 της παγκόσμιας κατάταξης και αν δεν κατακτήσει η Jessica Pegula το φετινό Roland Garros θα ανεβεί στο Νο.3 την ερχόμενη εβδομάδα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots