WTA
Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Βερολίνο

 
Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Βερολίνο
© Loïc Wacziak/FFT
tn team Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024 - 14:24

Μια πολύ δύσκολη πρεμιέρα ενάντια στη Victoria Azarenka θα έχει η Μαρία Σάκκαρη στο ξεκίνημά της στη σεζόν του γρασιδιού στο Βερολίνο!

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο η κλήρωση του πρώτου μεγάλου τουρνουά της σεζόν του γρασιδιού για το WTA Tour, που θα λάβει χώρα στο Βερολίνο την ερχόμενη εβδομάδα.

Η Σάκκαρη παρότι Νο.7 στο ταμπλό, στάθηκε πολύ άτυχη και θα έχει μια από τις πιο επικίνδυνες unseeded αντιπάλους στον 1ο γύρο, την Azarenka.

Αν μπει στον 2ο γύρο θα παίξει με την Caroline Garcia ή με qualifier, ενώ στα προημιτελικά διασταυρώνεται με τη Νο.3 του ταμπλό, Elena Rybakina. Είναι επίσης στο ίδιο μισό με την Aryna Sabalenka.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό βρίσκεται η Coco Gauff, η οποία θα είναι στο Νο.1 του ταμπλό, μετά και την απόσυρση της Iga Swiatek από το τουρνουά.

Η Gauff θα παίξει απευθείας στον 2ο γύρο με μια εκ των Beatriz Haddad Maia και Ekaterina Alexandrova, ενώ στα προημιτελικά διασταυρώνεται με την Ons Jabeur και στα ημιτελικά με τις Jessica Pegula και Qinwen Zheng. Αξίζει να σημειωθεί πως η τελευταία θα παίξει στον 1ο γύρο με τη Naomi Osaka.

Πιθανοί προημιτελικοί:

[1] Gauff - Jabeur [8]
[4] Pegula - Zheng [6]
[7] Sakkari - Rybakina [3]
[5] Vondrousova - Sabalenka [2]

Αναλυτικά η κλήρωση του Βερολίνου:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots