Σάκκαρη: "Εδώ με κράζουν που χάνω ημιτελικούς και τελικούς από top παίκτριες" (vid)

 
Σάκκαρη: "Εδώ με κράζουν που χάνω ημιτελικούς και τελικούς από top παίκτριες" (vid)
© Loïc Wacziak/FFT
tn team Δευτέρα, 29 Μαϊος 2023 - 10:10

Η Μαρία Σάκκαρη δεν έψαξε για δικαιολογίες μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της από το Roland Garros, ενώ έδωσε και μια αποστομωτική απάντηση στους επικριτές της.

"Ήταν μία πολύ δύσκολη κλήρωση εξ αρχής, ήταν η πιο δύσκολη unseeded παίκτρια που θα μπορούσε να μου τύχει, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Είμαι μία παίκτρια με υψηλό επίπεδο, θα έπρεπε να είχα βρει περισσότερες λύσεις στο γήπεδο, να είχα αντιμετωπίσει λίγο το άγχος καλύτερα. Είναι λίγο φρέσκο όλο αυτό και είναι λίγο δύσκολο να δω τι πήγε ακριβώς στραβά. Είχα ένα καλό ξεκίνημα στην αρχή του ματς", είπε η Σάκκαρη, στη σύντομη συνέντευξη που έδωσε για το Eurosport, μετά τον χθεσινό της αγώνα με την Karolina Muchova στο Παρίσι.

Για την επόμενη μέρα, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια είπε: "Δεν μπορώ να πω πολλά για το μέλλον, όπως είπα πριν είναι πολύ φρέσκο. Σίγουρα κάποιες μέρες ξεκούραση, να ηρεμήσει το κεφάλι μου. Μετά θα ξεκινήσω με τα γρασίδια, το που ακόμη δεν το έχω αποφασίσει. Θα συνεχίσω τη σεζόν, όπως συνεχίζει κάθε χρόνο με τα συγκεκριμένα τουρνουά. Δεν υπάρχει κάτι παραπάνω".

Τέλος, αναφέρθηκε στις back-to-back ήττες που είχε στα δυο τελευταία τουρνουά της, αλλά και στους κακοπροαίρετους επικριτές της, που θα βρουν κάτι αρνητικό να πουν ό,τι και αν κάνει: "Στα δυο τελευταία τουρνουά έχασα από την Vondrousova, που έχει παίξει σε τελικό Grand Slam και απλά έχει πέσει βαθμολογικά γιατί ήταν τραυματισμένη και πάλι η παίκτρια που έπαιξα σήμερα, πάλι λόγω τραυματισμού έχει πέσει. Έχει παίξει ημιτελικά (η Muchova), προημιτελικά σε Grand Slam, έχει κερδίσει πολλές top παίκτριες. Σίγουρα θα τύχει να χάσω από πιο χαμηλού ranking παίκτριες μέσα στην χρονιά, αλλά εδώ όλοι με κράζουν που χάνω ημιτελικούς και τελικούς, που δεν τους χάνω από τυχαίες παίκτριες, τους χάνω από τις καλύτερες παίκτριες".

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots