Roland Garros: Το πρόγραμμα της Κυριακής

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Loïc Wacziak/FFT
tn team Κυριακή, 04 Ιουνίου 2023 - 10:20

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα κλείσει ξανά το πρόγραμμα του Suzanne Lenglen, στο Philippe Chatrier θα αγωνιστούν Novak Djokovic και Carlos Alcaraz. Αναλυτικά το πρόγραμμα.

Ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει για 1η φορά στην καριέρα του τον προερχόμενο από τα προκριματικά Sebastian Ofner, για μια θέση στα προημιτελικά του Roland Garros. Το παιχνίδι θα κλείσει το σημερινό πρόγραμμα του Suzanne Lenglen, με τον Έλληνα τενίστα να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση.

Θα προηγηθούν τρια παιχνίδια στο Suzanne Lenglen, με το πρώτο, μεταξύ του Karen Khachanov και του Lorenzo Sonego, να ξεκινάει στις 12:00. Στη συνέχεια η Karolina Muchova θα αντιμετωπίσει την Elina Avanesyan, ενώ θα ακολουθήσει το παιχνίδι της Elina Svitolina με την Daria Kasatkina.

Στο Philippe Chatrier, το πρόγραμμα θα αρχίσει επίσης στις 12:00, με τον αγώνα της Anastasia Pavlyuchenkova απέναντι στην Elise Mertens. Στη συνέχεια ο Novak Djokovic θα παίξει με τον Juan Pablo Varillas, με τον Σέρβο να είναι το μεγάλο φαβορί και να διεκδικεί τη 17η πρόκρισή του στα προημιτελικά του Roland Garros!

Θα ακολουθήσει ο αγώνας του κορυφαίου της παγκόσμιας κατάταξης και πιθανού αντιπάλου του Τσιτσιπά στα προημιτελικά, Carlos Alcaraz, που θα αντιμετωπίσει τον Lorenzo Musetti, σε ένα πολύ δυνατό τεστ. Στις 21:15 θα ξεκινήσει το τελευταίο ματς της ημέρας, μεταξύ της Aryna Sabalenka και της Sloane Stephens.

Οι αγώνες θα μεταδοθούν στις συχνότητες του Eurosport και στο Eurosport Player

Το πρόγραμμα της Κυριακής (04/06):

Philippe Chatrier (έναρξη πρώτου αγώνα 12:00)
1) Anastasia Pavlyuchenkova v. Elise Mertens [28]

(οχι πριν τις 13:30)
2) Novak Djokovic [3] v. Juan Pablo Varillas
3) Carlos Alcaraz [1] v. Lorenzo Musetti [17]

(όχι πριν τις 21:15)
4) Sloane Stephens v. Aryna Sabalenka [2]

Suzanne Lenglen (έναρξη πρώτου αγώνα 12:00)
1) Karen Khachanov [11] v. Lorenzo Sonego
2) Karolina Muchova v. Elina Avanesyan
3) Elina Svitolina v. Daria Kasatkina [9]

(όχι πριν τις 16:30)
4) Sebastian Ofner v. Stefanos Tsitsipas [5]

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots