Roland Garros: Το πρόγραμμα της Πέμπτης

 
Roland Garros: Το πρόγραμμα της Πέμπτης
© Corinne Dubreuil / FFT
tn team Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023 - 12:36

Οι δυο ημιτελικοί των γυναικών ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα του Roland Garros. Δείτε το αναλυτικά.

Η Aryna Sabalenka και η Iga Swiatek, τα δυο μεγάλα φαβορί του φετινού Roland Garros, θα διεκδικήσουν σήμερα την πρόκριση για τον τελικό και τη συνέχεια της μεγάλης μάχης που δίνουν για το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Στις 16:00 θα γίνει ο πρώτος ημιτελικός, στον οποίο η Sabalenka θα αντιμετωπίσει την πολύ επικίνδυνη Karolina Muchova, που κατάφερε ως unseeded να προκριθεί στον 2ο ημιτελικό της καριέρας της σε ένα Grand Slam και 1η στο Παρίσι.

H Sabalenka, η οποία είναι αήττητη φέτος σε Grand Slams διοργανώσεις, αλλά επίσης θα είναι για 1η φορά στα ημιτελικά του Roland Garros, είχε κερδίσει τη μοναδική προηγούμενη αναμέτρησή της με την Muchova.

Θα ακολουθήσει στο πρόγραμμα του Philippe Chatrier o άλλος ημιτελικός, μεταξύ της Iga Swiatek και της Beatriz Haddad Maia. Η Swiatek διεκδικεί τον 3ο τίτλο της στο Παρίσι και 4ο σε Grand Slam, ενώ η Haddad Maia αγωνίζεται στον 1ο της ημιτελικό σε Slam.

Στη μοναδική προηγούμενη αναμέτρησή τους πάντως, η Haddad Maia είχε πάρει τη νίκη με 2-1 σετ, πέρσι στον 3ο γύρο του 1000αριού του Τορόντο.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (08/06):

Philippe Chatrier:
16:00 Karolina Muchova v. Aryna Sabalenka [2] Eurosport 1
18:00 Iga Swiatek [1] v. Beatriz Haddad Maia [14] Eurosport 1

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots