Μπαίνουν στη μάχη του RG Γραμματικοπούλου και Παπαμιχαήλ

 
Μπαίνουν στη μάχη του RG Γραμματικοπούλου και Παπαμιχαήλ
tn team Κυριακή, 19 Μαϊος 2024 - 17:47

Στη μάχη των προκριματικών του Roland Garros μπαίνουν αυτή την εβδομάδα οι Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και Δέσποινα Παπαμιχαήλ.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση των προκριματικών του Roland Garros, με δυο Ελληνίδες, τις Γραμματικοπούλου και Παπαμιχαήλ, να συμμετέχουν σε αυτή.

Η Γραμματικποπούλου θα "ριχθεί" πρώτη στη μάχη, καθώς θα αντιμετωπίσει τη Δευτέρα (20/05) την Αμερικανίδα Hailey Baptiste, Νο.6 στο ταμπλό και Νο.106 στην παγκόσμια κατάταξη. Θα είναι ο 3ος αγώνας του Court 5 και θα ξεκινήσει γύρω στις 15:00 ώρα Ελλάδας.

Και η Παπαμιχαήλ, η οποία θα αγωνιστεί την Τρίτη (21/05), θα έχει δύσκολη αποστολή, απέναντι στην Daria Snigur από την Ουκρανία, Νο.17 στο ταμπλό και Νο.121 στην παγκόσμια κατάταξη.

Να σημειωθεί πως στο ίδιο ταμπλό είναι και η Raluca Serban, η οποία εκπροσωπεί την Κύπρο, και θα ξεκινήσει την προσπάθειά της ενάντια στη Γαλλίδα Astrid Lew Yan Foon, στον τελευταίο αγώνα του Court 6 αύριο (περίπου 16:00 με 17:00 ώρα Ελλάδας).

Όσον αφορά τώρα τις πιθανές διασταυρώσεις, η Γραμματικοπούλου, αν ξεπεράσει το δύσκολο εμπόδιο της Baptiste, θα παίξει στον 2ο γύρο με μια εκ των Sinja Kraus (No.249 WTA) και Elizabeth Mandlik (No.142), ενώ στον 3ο και τελευταίο γύρο διασταυρώνεται με τη Σλοβένα Tamara Zidansek (Νο.134).

Η Παπαμιχαήλ, αν κερδίσει την Snigur θα παίξει με μια εκ των Destanee Aiava (No.195) και Oksana Selekhmeteva (Νο.518) στον 2ο γύρο, ενώ στον 3ο και τελευταίο διασταυρώνεται με την Αμερικανίδα Katie Volynets, No.8 στο ταμπλό και Νο.109 στον κόσμο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots