Προπονήθηκε με τη Swiatek η Σάκκαρη (vid)

 
Προπονήθηκε με τη Swiatek η Σάκκαρη (vid)
© Nicolas Gouhier/FFT
tennisnews team Παρασκευή, 24 Μαϊος 2024 - 14:54

H Μαρία Σάκκαρη προπονήθηκε με την καλύτερη παίκτρια του κόσμου, Iga Swiatek.

Συνεχίζει την προετοιμασία της στα γήπεδα του Roland Garros η Μαρία Σάκκαρη, η οποία σήμερα είχε τη δυνατότητα να προπονηθεί με την καλύτερη παίκτρια του κόσμου και αναμφίβολα την πιο φορμαρισμένη επίσης, Iga Swiatek.

Θυμίζουμε πως η Πολωνή πήγε στο Παρίσι έχοντας κατακτήσει τα 1000άρια της Μαδρίτης και της Ρώμης τον τελευταίο μήνα, επομένως θα αναζητήσει τον 3ο διαδοχικό μεγάλο τίτλο της στο χώμα και ταυτόχρονα τον 4ο τίτλο της (και 3ο συνεχόμενο) στο Roland Garros.

Οι δυο τους προπονήθηκαν για παραπάνω από μια ώρα στο Court 5 και έπαιξαν και 8 games στο δεύτερο μισό της προπόνησης, με την Swiatek να κερδίζει τα 5 από αυτά.

Με την Ελληνίδα τενίστρια βρισκόταν ο προπονητής της, David Witt, καθώς και ο γυμναστής της, Γιώργος Παναγιωτόπουλος. Ήταν μάλιστα η δεύτερη συνεχόμενη πολύ δυνατή προπόνηση που είχε στα γήπεδα του Roland Garros, αφού χθες προπονήθηκε με τη δεύτερη καλύτερη παίκτρια του κόσμου, Aryna Sabalenka.

Θυμίζουμε πως η Σάκκαρη θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο Roland Garros την Δευτέρα ή την Τρίτη, αντιμετωπίζοντας τη Varvara Gracheva. H Swiatek από την πλευρά της θα παίξει τη Δευτέρα, απέναντι σε qualifier ή lucky loser.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots