Σάκκαρη: "Είναι ψυχολογικό, ελπίζω να είναι μια αφύπνιση" (vid)

 
Σάκκαρη: "Είναι ψυχολογικό, ελπίζω να είναι μια αφύπνιση" (vid)
tn team Τρίτη, 28 Μαϊος 2024 - 0:33

Η Μαρία Σάκκαρη δεν ήθελε να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό της, όπως πολύ χαρακτηριστικά δήλωσε, μετά την ήττα της από τη Varvara Gracheva, ομολογώντας ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικό θέμα στους πρώτους γύρους των Grand Slam και ελπίζει πως η ήττα αυτή θα είναι μια αφύπνιση, ώστε να το ξεπεράσει.

"Είναι καθαρά ψυχολογικό το θέμα που αντιμετωπίζω στους πρώτους γύρους στα Grand Slam. Δεν είναι κάτι για το οποίο θα κρυφτώ, ή θα ψάξω να βρω κάποια δικαιολογία να πω και να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου", είπε η Σάκκαρη στις δηλώσεις που έκανε στα ελληνικά για το Eurosport.

"Σίγουρα είναι ανησυχητικό. Απ' την άλλη ελπίζω πραγματικά αυτό το ματς να είναι ένα wake up call, πόσο πάτο πια να πιάσω στα Grand Slam; Δεν γίνεται να πηγαίνω στα 1000άρια και να κάνω καλές πορείες, να παίζω σε ημιτελικό, τελικό... και μετά κάθε φορά που παίζω ένα Grand Slam να παγώνω", πρόσθεσε η 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια.

Για το αν τη δυσκόλεψε που είχε εναντίον της και τον κόσμο σήμερα, είπε: "Δεν είναι κάτι που με δυσκόλεψε. Είναι κάτι που περιμένεις όταν παίζεις με Γαλλίδα, δεν είναι η πρώτη φορά που παίζω με Γαλλίδα. Πριν 2 χρόνια έπαιξα με μια Γαλλίδα στο κεντρικό γήπεδο. Παίρνουν την υποστήριξη που θα 'πρεπε να πάρει κάποιος ντόπιος."

Σε 1,5 μήνα η Σάκκαρη θα επιστρέψει στο Roland Garros, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες: "Η Ολυμπιάδα είναι πάρα πολύ σημαντική για μας τους Έλληνες, είναι κάτι που κάθε αθλητής όταν ξεκινάει την καριέρα του θέλει να συμμετάσχει σε μια τέτοια διοργάνωση, πόσο μάλλον αν είσαι απ' την Ελλάδα. Ανυπομονώ. Θα είναι μια πολύ ιδιαίτερη εμπειρία. Στο Τόκιο δεν τη ζήσαμε όπως θα έπρεπε (λόγω του Covid) και ανυπομονώ για όλη την ατμόσφαιρα, ελπίζω να έρθουν και πολλοί Έλληνες να μας υποστηρίξουν και ελπίζω σε ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα σ' αυτές εδώ τις εγκαταστάσεις."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots