Djokovic: "Σεβασμός στον Musetti - πείτε μου αν υπάρχει κανένα πάρτι να έρθω!" (vid)

 
Djokovic: "Σεβασμός στον Musetti - πείτε μου αν υπάρχει κανένα πάρτι να έρθω!" (vid)
tn team Κυριακή, 02 Ιουνίου 2024 - 4:32

Μετά από τον εξαντλητικό αγώνα 4,5 ωρών με τον Lorenzo Musetti και το ξενύχτι, ο Novak Djokovic μίλησε στα γαλλικά για να ευχαριστήσει τον κόσμο, μοιράστηκε πολύ όμορφα λόγια για τον αντίπαλό του και είχε διάθεση και για χιούμορ!

Αφού πανηγύρισε την 369η νίκη του σε Grand Slam διοργάνωση, που ήρθε μετά από το απίστευτο αυτό θρίλερ με τον Musetti, ο Djokovic πήγε στο κέντρο του γηπέδου για τις καθιερωμένες δηλώσεις, γύρω στις 03:10 τα ξημερώματα!

Και ενώ ήταν εμφανώς πολύ κουρασμένος, φρόντισε να μιλήσει σε μια γλώσσα που χρειάζεται να καταβάλλει περισσότερη προσπάθεια, τα γαλλικά, ώστε να ευχαριστήσει μ' αυτόν τον τρόπο τον κόσμο που παρέμεινε μέχρι αυτή την ώρα στις κερκίδες.

Και μάλιστα, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να πει μερικά πολύ ωραία λόγια για τον αντίπαλό του: "Θέλω να εκφράσω τον σεβασμό μου για τον Lorenzo, ήταν μια σπουδαία μάχη και δυστυχώς ένας από τους δυο μας έπρεπε να χάσει. Ήμουν λίγο τυχερός στο ξεκίνημα του 4ου σετ, γιατί μέχρι εκείνο το σημείο ήταν δυνατότερος από εμένα. Δεν μπορούσα να βρω λύσεις, έδειχνε αδιαπέραστος. Τα έκανε όλα εξαιρετικά και είχε πολύ λίγα λάθη.

Εσείς (ο κόσμος) μου δώσατε ενέργεια από το 2-2 του 4ου σετ και από εκείνο το σημείο κι έπειτα ήμουν διαφορετικός παίκτης. Σας ευχαριστώ! Είναι απίθανο που μείνατε ακόμα εδώ, βλέπω ακόμα και κάποια παιδιά, στις 3 το πρωί. Ίσως ήταν ο καλύτερος αγώνας που έχω παίξει σ' αυτο τουρνουά!" είπε ο Djokovic μέσα σε αποθέωση.

Κλείνοντας, ο Σέρβος είχε και διάθεση για χιούμορ: "Με όλη αυτή την αδρεναλίνη θα είναι αδύνατο να πάω για ύπνο τώρα. Αν υπάρχει κανένα πάρτι, πείτε μου να έρθω!"

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots