Ruud: "Σε ποιο άλλο άθλημα πρέπει να παίζεις μέχρι τις 3 το πρωί;"

 
Ruud: "Σε ποιο άλλο άθλημα πρέπει να παίζεις μέχρι τις 3 το πρωί;"
tn team Κυριακή, 02 Ιουνίου 2024 - 10:21

Τα σχόλια του Casper Ruud μετά την αναμέτρηση του Novak Djokovic με τον Lorenzo Musetti, που ολοκληρώθηκε μετά τις 3 τα ξημερώματα στο Παρίσι.

Ο Νορβηγός έγραψε στο Twitter, με αφορμή μια δημοσίευση του δημοσιογράφου Jose Morgado, το εξής σχόλιο: "Μπορεί το τένις να αναγνωριστεί ως ένα από τα πιο δύσκολα αθλήματα στον κόσμο; Σε ποιο άλλο άθλημα πρέπει να παίζεις για περισσότερες από 4 ώρες, μέχρι τις 3 το πρωί;"

Ο αγώνας του Djokovic με τον Musetti κράτησε 4,5 ώρες και ολοκληρώθηκε στις 03:06 τοπική ώρα. Παρότι η ΑΤΡ έχει πάρει κάποια μέτρα για να αποφεύγεται αυτό το φαινόμενο, παραμένει σχετικά συχνό να βλέπουμε αγώνες να τελειώνουν μετά τα μεσάνυκτα και πολλές φορές και τόσο αργά στο τένις.

Και ο Ruud τελείωσε τον αγώνα του μετά τη μια, στη νίκη του με 3-1 σετ επί του Tomas Martin Etcheverry. Κάποιος μάλιστα ρώτησε τον Νορβηγό γιατί δεν κοιμόταν εκείνη την ώρα, αφού το σχόλιο το ανέβασε στις 03:30 το πρωί.

"Πριν 2 ώρες τελείωσα τον αγώνα μου. Έπρεπε να κάνω ποδήλατο 15 λεπτά για αποθεραπεία, μετά είχα συνεντεύξεις, μετά παγωμένο μπάνιο για 10 λεπτά, ντους, φαγητό και μετά θεραπεία/μασάζ. Τώρα βρίσκομαι στο στάδιο της θεραπείας", έγραψε ο Ruud, εξηγώντας μ' αυτόν τον τρόπο πως δεν είναι τόσο απλό όσο πολλοί φίλαθλοι μπορεί να πιστεύουν και ο Djokovic μπορεί να μην έχει τη δυνατότητα να πάει για ύπνο έως και τις 5-6 το πρωί.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots