Έξαλλη η Vickery με "unfair play" στο US Open (vids)

 
Έξαλλη η Vickery με "unfair play" στο US Open (vids)
Έξαλλη η Vickery με "unfair play" στο US Open (vids)
tennisnews team Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019 - 18:05

Ο αγώνας της Sachia Vickery με την Isabella Shinikova για τα προκριματικά του US Open στιγματίστηκε από τα πολλά νεύρα της Αμερικανίδας, αλλά και το "unfair play" της Βουλγάρας, που πήρε ιατρικό τάιμ άουτ σε match point!

Η Vickery δεν βρέθηκε σε καθόλου καλή μέρα και έκανε πολλά λάθη στην χθεσινή της αναμέτρηση με τη Shinikova για τον 2ο προκριματικό γύρο του US Open. Σε αρκετές στιγμές του αγώνα ξέσπασε σε μπάλες, στη ρακέτα της και δικαιολογημένα τιμωρήθηκε 2 φορές με code violation, ενώ ενδεχομένως η chair umpire να ήταν και επιεικής μαζί της.

Εκτός όμως από τη συμπεριφορά της Vickery, αρνητικές εντυπώσεις άφησε και η Shinikova. Η 27χρονη Βουλγάρα τενίστρια, έχασε τον έλεγχο του παιχνιδιού και ενώ ήταν πίσω με match point στο 5-6 του tie-break, πήρε ιατρικό τάιμ άουτ. Σύμφωνα με τη Vickery μάλιστα ο λόγος του medical ήταν οι κράμπες, κάτι που δεν επιτρέπεται από τον κανονισμό.

Όταν επέστρεψε στο court, η Shinikova πήρε τους 3 επόμενους πόντους, επικράτησε της Vickery με 6-1, 4-6, 7-6 (6) και προκρίθηκε στον τελευταίο προκριματικό γύρο του Αμερικανικού Όπεν, όπου θα αντιμετωπίσει την Ana Bogdan.

Αρκετή αίσθηση έχει προκαλέσει και η δράση της Vickery στο Twitter το τελευταίο 24ωρο. Εκτός από την καταγγελία του περιστατικού με το ιατρικό τάιμ άουτ της Shinikova, η 24χρονη έχει απαντήσει καυστικά σχεδόν σε όλα τα δημοφιλή "τιτιβίσματα" που είχαν να κάνουν με τον αγώνα της.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots