Νέα άνετη πρόκριση του Κύργιου (vid)

 
Νέα άνετη πρόκριση του Κύργιου (vid)
Νέα άνετη πρόκριση του Κύργιου (vid)
tennisnews team Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2019 - 3:35

Για ακόμα μια μέρα ο Νικ Κύργιος δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αμφισβήτησης στον αντίπαλό του και προκρίθηκε με άνεση στον 3ο γύρο του US Open.

Ο Κύργιος επιβλήθηκε του Antoine Hoang με 6-4, 6-2, 6-4 και εξασφάλισε την πρόκρισή του στους "32" του US Open, σε κάτι λιγότερο από 2 ώρες.

Ο 24χρονος Ελληνοαυστραλός τελείωσε το παιχνίδι με 24 άσους, 40 winners και 22 μόνο αβίαστα λάθη. Ήταν γενικά πολύ καλός και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στο νεαρό Γάλλο, που συμμετείχε με wild card στο κυρίως ταμπλό του US Open.

Ο Κύργιος έκανε break στο ξεκίνημα όλων των σετ και σε κανένα δε βρέθηκε πίσω. Μονάχα στο 3ο σετ έχασε το σερβίς του, όταν ισοφαρίστηκε σε 1-1, αλλά απάντησε άμεσα με 2 break και "ξέφυγε" με 4-1. Υπέστη και 2ο break o Ελληνοαυστραλός για το 4-3, δεν κινδύνεψε όμως στα 2 τελευταία service game του και "καθάρισε" την υπόθεση πρόκριση, έπειτα από 1 ώρα και 58 λεπτά παιχνιδιού.

Για 4η φορά θα βρεθεί στον 3ο γύρο του US Open o Κύργιος, ο οποίος θα διεκδικήσει την πρώτη του είσοδο στη δεύτερη εβδομάδα του τουρνουά. Το έργο του δε θα είναι εύκολο, καθώς θα αντιμετωπίσει τον φορμαρισμένο Andrey Rublev.

O 21χρονος Ρώσος, μετά τη μεγάλη νίκη του επί του Στέφανου Τσιτσιπά με 3-1 σετ, έπαιξε μόνο ένα σετ σήμερα, το οποίο και κέρδισε, με 6-2. Μετά απ' αυτό, ο αντίπαλός του, Gilles Simon, εγκατέλειψε νιώθοντας ενοχλήσεις στο σβέρκο του.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots