"Καθαρά" στον 4ο γύρο η Serena (vid)

 
"Καθαρά" στον 4ο γύρο η Serena (vid)
"Καθαρά" στον 4ο γύρο η Serena (vid)
tennisnews team Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2019 - 22:34

H Serena Williams έκανε έναν πολύ καλό αγώνα και πανηγύρισε μια "καθαρή" επικράτηση επί της Karolina Muchova, για να προκριθεί στον 4ο γύρο του US Open.

Η Serena Williams, η οποία καταφέρνει να φτάσει τουλάχιστον μέχρι τα ημιτελικά στις 9 τελευταίες επισκέψεις της στο US Open, έκανε ακόμα ένα βήμα προς τον 24ο Grand Slam τίτλο της, επικρατώντας την Karolina Muchova με 6-3, 6-2.

Ήταν μια καλή νίκη για την 37χρονη Αμερικανίδα, που έμεινε στο court μόνο 73 λεπτά. Πέτυχε 5 άσους και συνολικά είχε 20 winners, ενώ έμεινε στα 17 αβίαστα λάθη.

Δεν κέρδισε όλα τα service games της, χάνοντας ένα στο 2ο σετ, δεν απειλήθηκε όμως από την 23χρονη Τσέχα, της οποίας "έσπασε" το σερβίς 5 φορές συνολικά στο παιχνίδι (5/8 κερδισμένα break points).

H Serena έφτασε τις 98 νίκες στο Flushing Meadows και πλησιάζει στον απίστευτο αριθμό των 100, αλλά και στο σπουδαίο ρεκόρ των 101 νικών της Chris Evert στη διοργάνωση.

Στον 4ο γύρο θα αντιμετωπίσει την Petra Martic, με την οποία θα συναντηθούν για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι, παρόλο που αμφότερες βρίσκονται αρκετά χρόνια στο tour.

Η Martic κέρδισε νωρίτερα την Anastasija Sevastova, No. 12 στο ταμπλό, με 6-4, 6-3, κάνοντας επίσης ένα εξαιρετικό παιχνίδι.

Για πρώτη φορά θα είναι στις "16" του US Open η 28χρονη Κροάτισσα, η οποία είχε μόλις 2 νίκες στη Νέα Υόρκη, σε 6 παρουσίες στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά. Φέτος πάντως πραγματοποιεί μια πολύ καλή χρονιά και έχει προκριθεί στον 4ο γύρο στα 3 από τα 4 Grand Slam της σεζόν.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots