Το Louis Armstrong έγινε... κουζίνα!

 
Το Louis Armstrong έγινε... κουζίνα!
Το Louis Armstrong έγινε... κουζίνα!
tennisnews team Κυριακή, 05 Απριλίου 2020 - 23:18

Το Louis Armstrong Stadium, το δεύτερο μεγαλύτερο γήπεδο του US Open, έχει μετατραπεί σε μια τεράστια κουζίνα και αποθήκη τροφίμων, όπου καθημερινά θα ετοιμάζονται γύρω στα 25.000 γεύματα για ασθενείς, εργαζόμενους και παιδιά.

Το US Open σκοπεύει να διοργανώσει κανονικά το αμερικανικό Grand Slam εντός προγράμματος για την ώρα, ωστόσο αυτό αργεί ακόμα και προς το παρόν προσφέρει τις υπηρεσίες του στο σύστημα υγείας της Νέας Υόρκης, προκειμένου να βοηθήσει στην πολύ δύσκολη μάχη ενάντια στην πανδημία του COVID-19.

Όπως είχε ανακοινωθεί πριν από λίγες μέρες, 12 indoor γήπεδα του National Tennis Center, θα μετατραπούν σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις, φιλοξενώντας 350 κλίνες. Οι ασθενείς δεν θα είναι κρούσματα του COVID-19, αλλά άλλων νοσημάτων. Ωστόσο με αυτά τα 350 κρεβάτια θα ανακουφιστούν κάποια κοντινά νοσοκομεία, που περιθάλπουν ασθενείς του COVID-19.

Μια φωτογραφία που διέρρευσε στο διαδίκτυο από το δεύτερο μεγαλύτερο γήπεδο του Flushing Meadows, το Louis Armstrong Stadium, δείχνει και το νέο ρόλο του court, που έχει μετατραπεί ήδη σε μια τεράστια κουζίνα, με πάρα πολλά τρόφιμα.

Γύρω στα 25.000 γεύματα θα φτιάχνονται καθημερινά στο Louis Armstrong Stadium, για τους εργαζομένους του νοσοκομείου, τους ασθενείς, ασθενείς του COVID-19 άλλων νοσοκομείων, αλλά και τα παιδιά μη προνομιούχων οικογενειών, από δημόσια σχολεία της Νέας Υόρκης.

Θυμίζουμε πως το US Open είναι προγραμματισμένο να γίνει από τις 31 Αυγούστου έως τις 13 Σεπτεμβρίου, ενώ τα προκριματικά θα πρέπει να ξεκινήσουν από τις 24 Αυγούστου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots