Φωτογραφίες από το US Open ως νοσοκομείο! (pics)

 
Φωτογραφίες από το US Open ως νοσοκομείο! (pics)
Φωτογραφίες από το US Open ως νοσοκομείο! (pics)
tennisnews team Σάββατο, 11 Απριλίου 2020 - 16:27

Δημοσιεύτηκαν οι πρώτες φωτογραφίες από τη μετατροπή κάποιων εκ των γηπέδων του US Open, σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις.

Όπως ανακοινώθηκε από το τέλος του Μαρτίου, το US Open παραχώρησε στην πολιτεία της Νέας Υόρκης ένα μέρος των εγκαταστάσεων του USTA Billie Jean King National Tennis Center - συγκεκριμένα μερικά indoor court τα οποία χρησιμοποιούνται για προπονήσεις - ώστε να μετατραπούν σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις. 

Το προσωρινό νοσοκομείο που στεγάζεται στο National Tennis Center, φιλοξενεί 350 κλίνες και δεν φιλοξενεί ασθενείς του Covid-19, αλλά δίνει την ευκαιρία ανακούφισης σε άλλα νοσοκομεία της περιοχής.

Μετά την εικόνα από το Louis Armstrong Stadium, το οποίο έγινε κουζίνα και αποθήκη τροφίμων, με τους εργαζόμενους να ετοιμάζουν περίπου 25.000 γεύματα την ημέρα για ασθενείς, προσωπικό και παιδιά των δημόσιων σχολείων της περιοχής, ήρθαν και οι πρώτες φωτογραφίες από τις νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που φιλοξενούνται στα κλεισα γήπεδα του Flushing Meadows και απ' ότι φαίνεται είναι έτοιμες να δεχτούν τους πρώτους ασθενείς.

Φωτογραφία: Getty Images / Ideal Image

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots