Djokovic: "Τα μέτρα είναι ακραία"

 
Djokovic: "Τα μέτρα είναι ακραία"
Djokovic: "Τα μέτρα είναι ακραία"
tennisnews team Δευτέρα, 08 Ιουνίου 2020 - 12:26

Ο Novak Djokovic δεν είναι ευχαριστημένος με μερικά από τα μέτρα που έχουν προταθεί για την επάνοδο του τένις και για τη διεξαγωγή του US Open στις προβλεπόμενες ημερομηνίες.

"Δεν θα έχουμε πρόσβαση στο Μανχάταν, θα πρέπει να κοιμόμαστε σε ξενοδοχεία στο αεροδρόμιο και επίσης θα πρέπει να κάνουμε το τεστ 2-3 φορές την εβδομάδα. Επιπλέον, θα μπορούμε να φέρουμε μόνο ένα άτομο στο τουρνουά, κάτι που είναι απίθανο", είπε ο Djokovic, σε συνέντευξή του στο Prva TV της Σερβίας.

"Χρειάζεται τουλάχιστον τον προπονητή σου, έναν γυμναστή και έναν φυσιοθεραπευτή", πρόσθεσε.

Το US Open, το οποίο είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 31 Αυγούστου, κάνει ό,τι μπορεί για να μη χάσει τη χρονιά και μερικά από τα μέτρα που πρότεινε σε πρώτο στάδιο για να μπορέσει να κάνει το τουρνουά με περισσότερη ασφάλεια, δεν άρεσαν καθόλου στον Nole. Μια ιδέα που είχε η USTA, ήταν να  παρέχει δικούς της φυσιοθεραπευτές στους αθλητές, αλλά και άλλο επιπλέον προσωπικό, προκειμένου να φέρουν μαζί τους μόνο τους προπονητές τους. 

"Είχα τηλεφωνική επικοινωνία με τα κυβερνητικά όργανα του τένις και συζητήσαμε για τα ενδεχόμενα της συνέχισης της φετινής σεζόν, κυρίως για το US Open στο τέλος του Αυγούστου, αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρο το αν θα διεξαχθεί. Οι κανόνες που θα μας επιβάλλουν και θα πρέπει να σεβαστούμε για να συμμετέχουμε στο τουρνουά, είναι ακραίοι", σημείωσε ο κάτοχος 17 Grand Slam τίτλων και 3 φορές πρωταθλητής στο US Open.

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots