Στον "αέρα" το US Open σύμφωνα με τον Federer!

 
Στον "αέρα" το US Open σύμφωνα με τον Federer!
Στον "αέρα" το US Open σύμφωνα με τον Federer!
tennisnews team Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 - 12:19

Αν και η USTA ανακοίνωσε εδώ και μερικές ημέρες πως θα διοργανώσει στις προγραμματισμένες ημερομηνίες το φετινό US Open, ο Roger Federer επιβεβαίωσε τις φήμες που κάνουν όλο και πιο αβέβαιη την κανονική διεξαγωγή του τουρνουά, αποκαλύπτοντας πως η USTA θα επανεξετάσει το θέμα και θα πάρει την τελική απόφαση στο δεύτερο μισό του Ιουλίου.

Τον Ιούνιο η USTA ανακοίνωσε την κανονική διεξαγωγή του US Open, με πολλά μέτρα και χωρίς φιλάθλους βεβαίως, αλλά εντός των προβλεπόμενων ημερομηνιών, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε και την επανέναρξη του ATP Tour από τις Ηνωμένες Πολιτείες, από τις 14 Αυγούστου (Citi Open, Ουάσινγκτον).

Η έξαρση της πανδημίας ωστόσο δε λέει να κοπάσει και ενώ σε άλλα μέρη του πλανήτη προετοιμάζονται για το δεύτερο κύμα, στις ΗΠΑ δεν έχει ομαλοποιηθεί ακόμα η καμπύλη του πρώτου κύματος, καθώς τα κρούσματα που καταγράφονται καθημερινά ξεπερνούν τα αρνητικά ρεκόρ της χώρας.

Στη χθεσινή του παρουσίαση της νέας σειράς παπουτσιών, "The Roger", o Federer, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί σε κάθε περίπτωση φέτος στο US Open εξαιτίας της εγχείρησης που έκανε στο γόνατό του, αποκάλυψε πως επικοινώνησε πρόσφατα με τη USTA και του εξήγησαν πως τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα.

"Μόλις χθες επικοινώνησα με τους διοργανωτές του US Open. Μου είπαν πως θα αποφασίσουν από τις 15 έως τις 30 Ιουλίου τι θα συμβεί. Είναι αβέβαιες εποχές για το τένις. Τα ταξίδια και η καραντίνα είναι μεγάλα προβλήματα", είπε χαρακτηριστικά ο Ελβετός.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots