Στο τέλος του Ιουλίου η τύχη του US Open

 
Στο τέλος του Ιουλίου η τύχη του US Open
Στο τέλος του Ιουλίου η τύχη του US Open
tennisnews team Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020 - 20:49

Τίποτα δεν είναι ακόμα δεδομένο σχετικά με το US Open, καθώς η ΑΤΡ και η USTA αναμένεται να πάρουν μια τελική απόφαση σχετικά με τη διεξαγωγή της αμερικανικής hard court season μέχρι το τέλος του Ιουλίου.

Όπως συζητήθηκε και σήμερα στην τηλεδιάσκεψη που έκανε η ΑΤΡ με τους παίκτες, όπως όλα δείχνουν η USTA θέλει να εξαντλήσει τα περιθώρια διεξαγωγής των αμερικανικών τουρνουά και αναμένεται να γνωρίζουμε σίγουρα αν θα γίνουν τα τουρνουά στο τέλος του Ιουλίου.

Το πρώτο από τα 3 τουρνουά της Αμερικής θα είναι το Citi Open στην Ουάσινγκτον, το οποίο είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 14 Αυγούστου, δηλαδή μόλις δυο εβδομάδες μετά το τέλος του Ιουλίου.

Οι Novak Djokovic, Rafael Nadal και Dominic Thiem έχουν ήδη γνωστοποιήσει πως δεν θα αγωνιστούν στην Ουάσινγκτον και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μάθουμε αν θα ταξιδέψουν στη Νέα Υόρκη, ή αν σκοπεύουν να προσπεράσουν ολόκληρη την αμερικανική σεζόν και να αγωνιστούν απευθείας στο χώμα.

Θυμίζουμε πως με τις αλλαγές που ανακοίνωσε η ΑΤΡ για το σύστημα βαθμολόγησης, οι παίκτες που δεν θα αγωνιστούν στα αμερικανικά τουρνουά, εφόσον βεβαίως διεξαχθούν, δεν θα χάσουν τους βαθμούς που κέρδισαν στην προηγούμενη παρουσία τους σε αυτά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots