Προετοιμάζεται για το US Open o Djokovic (vid)

 
Προετοιμάζεται για το US Open o Djokovic (vid)
Προετοιμάζεται για το US Open o Djokovic (vid)
tennisnews team Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2020 - 7:07

Όλο και πιο κοντά στο US Open πλησιάζει ο Novak Djokovic, ο οποίος συνεχίζει να προπονείται σε σκληρά γήπεδα και ζήτησε από τη διοργάνωση να του στείλει μερικές μπάλες.

Όπως γνωστοποιήθηκε από την σχολιάστρια του ESPN, Rennae Stubbs, o Djokovic ζήτησε από το US Open να του στείλει μερικές μπάλες για να προπονηθεί και όπως δείχνουν όλα τα σημάδια, αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στο αμερικανικό Grand Slam. Να σημειωθεί πως ο Σέρβος επέστρεψε στο σπίτι του στη Μαρβέγια της Ισπανίας και συνεχίζει την προετοιμασία του εκεί.

Θυμίζουμε πως όταν πρωτοανακοινώθηκαν τα μέτρα για τη διεξαγωγή του US Open από τη USTA, ο Djokovic ήταν εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά του και δεν ήθελε να πάει στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το γεγονός όμως πως πέρασε τον κορωνοϊό ενδέχεται να επηρέασε την απόφασή του, καθώς όπως όλα δείχνουν θα ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη τον επόμενο μήνα. Εκτός από το US Open, το οποίο θα αρχίσει στις 31 Αυγούστου, μια εβδομάδα πριν θα γίνει και το Cincinnati Masters στις εγκαταστάσεις του Flushing Meadows.

Εφόσον επιβεβαιωθεί το σενάριο αυτό, ο Djokovic θα είναι το μεγάλο φαβορί στο US Open, όπου θα διεκδικήσει τον 18ο Grand Slam τίτλο του, τη στιγμή που οι Roger Federer και Rafael Nadal δε θα αγωνιστούν καν στη Νέα Υόρκη (ο Federer σίγουρα, ο Nadal εκτός συγκλονιστικού απροόπτου).

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots