ΕΠΙΣΗΜΟ: Θα παίξει στο US Open o Djokovic

 
ΕΠΙΣΗΜΟ: Θα παίξει στο US Open o Djokovic
ΕΠΙΣΗΜΟ: Θα παίξει στο US Open o Djokovic
tennisnews team Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020 - 15:06

Ο Novak Djokovic ανακοίνωσε και επίσημα ότι θα ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη για το Cincinnati Masters και το US Open, όπου θα διεκδικήσει το 18ο Grand Slam της καριέρας του.

Είναι και επίσημο πια, καθώς με ανακοίνωση που εξέδωσε ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου ενημέρωσε πως πήρε την τελική του απόφαση και αυτή είναι να ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες, για να αγωνιστεί στο Western & Southern Open και στο US Open, που αμφότερα θα γίνουν στα γήπεδα του National Tennis Center στη Νέα Υόρκη.

"Δεν ήταν εύκολη απόφαση με όλα αυτά τα εμπόδια και τις προκλήσεις σε πολλά επίπεδα, αλλά η προοπτική να αγωνιστώ ξανά με ενθουσιάζει. Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, έχω δώσει μερικούς από τους καλύτερους αγώνες μου στο USTA Billie Jean King National Tennis Center. Γνωρίζω πως αυτή τη φορά θα είναι όλα πολύ διαφορετικά, με τα πρωτόκολλα και τα μέτρα ασφαλείας που θα τεθούν σε εφαρμογή για να προστατεύσουν τους παίκτες.

Παρόλα αυτά, έχω προπονηθεί σκληρά με την ομάδα μου, έχω φέρει το σώμα μου σε καλή κατάσταση και είμαι έτοιμος να προσαρμοστώ σ' αυτές τις νέες συνθήκες. Έχω κάνει όλους τους ελέγχους που είναι απαραίτητοι για να σιγουρευτώ πως έχω αναρρώσει και είμαι έτοιμος να επιστρέψω στο γήπεδο και να παίξω το καλύτερο μου τένις", ανακοίνωσε ο Djokovic.

"Σέβομαι και εκτιμώ όλους όσοι κατέβαλαν προσπάθεια και αφιέρωσαν χρόνο και ενέργεια για να γίνουν αυτά τα δυο τουρνουά για τους παίκτες, ώστε να επιστρέψουν στη δουλειά. Δυστυχώς για τους παίκτες, αλλά και για το παιχνίδι, η τωρινή κατάσταση δεν επιτρέπει σε όλους να ταξιδέψουν και να αγωνιστούν με το ίδιο επίπεδο ρίσκου. Ελπίζω η κατάσταση να αλλάξει σύντομα και να επιστρέψουμε σ' αυτό που αγαπάμε περισσότερο."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots