Δυσκολεύτηκε αλλά πέρασε η Osaka (vids)

 
Δυσκολεύτηκε αλλά πέρασε η Osaka (vids)
Δυσκολεύτηκε αλλά πέρασε η Osaka (vids)
tennisnews team Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2020 - 8:42

H Naomi Osaka χρειάστηκε να παίξει 3 σετ στο Arthur Ashe Stadium, αλλά ξεπέρασε το εμπόδιο της Misaki Doi. Στον 2ο γύρο μπήκαν και οι Karolina Pliskova και Angelique Kerber, εκτός έμεινε η Coco Gauff.

Η Osaka δούλεψε σκληρά για να κάμψει την αντίσταση της Doi σε κάτι περισσότερο από 2 ώρες, με 6-2, 5-7, 6-2, για να πάρει το εισιτήριο για τον 2ο γύρο του US Open, εκεί όπου κατέκτησε το 1ο Grand Slam της καριέρας της πριν 2 χρόνια.

Στον 2ο γύρο του US Open, η Osaka θα αντιμετωπίσει την Camila Giorgi, που επέστρεψε από σετ πίσω για να αποκλείσει την Alison Van Uytvanck με 2-6, 6-1, 7-5.

Στον 2ο γύρο προκρίθηκαν επίσης η κορυφαία του ταμπλό, Karolina Pliskova, που κέρδισε την Anhelina Kalinina με 6-4, 6-0, καθώς και η Angelique Kerber, που επικράτησε της Ajla Tomljanovic με 6-4, 6-4. Η Pliskova θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο την Caroline Garcia, σε ένα παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ η Kerber θα παίξει με την επίσης Γερμανίδα, Anna-Lena Friedsam.

Πρόωρο αντίο στο τουρνουά είπε η αποκάλυψη του περσινού US Open, Coco Gauff, που μετά από μεγάλη μάχη ηττήθηκε από την Anastasija Sevastova, με 6-3, 5-7, 6-4. Η Sevastova θα παίξει με ακόμα μια ανερχόμενη και πολύ ταλαντούχα πρωταθλήτρια, τη 18χρονη Marta Kostyuk, που επιβλήθηκε της Daria Kasatkina με 6-1, 6-2.

Τέλος, στον 2ο γύρο προκρίθηκε και η Petra Kvitova, η οποία κέρδισε την Irina-Camelia Begu με 6-3, 6-2. Επόμενη αντίπαλη για την Τσέχα θα είναι η Kateryna Kozlova, η οποία απέκλεισε τη νεαρή Αμερικανίδα Whitney Osuigwe, με 6-3, 7-5.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots