US Open: Το πρόγραμμα της Δευτέρας

 
US Open: Το πρόγραμμα της Δευτέρας
US Open: Το πρόγραμμα της Δευτέρας Simon Bruty | USTA
tennisnews team Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2020 - 11:50

Ο "επαναληπτικός" της Μαρίας Σάκκαρη με τη Serena Williams ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα του US Open. Δείτε το αναλυτικά.

Το μεγάλο ραντεβού της Σάκκαρη με την ιστορία, ξεκινάει στις 19:00 ώρα Ελλάδας, όταν η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα μπει στο μεγαλύτερο τενιστικό στάδιο του πλανήτη για να αντιμετωπίσει την πολύ σπουδαία Serena Williams, με φόντο μια θέση στα προημιτελικά του US Open.

Θα είναι ένας "επαναληπτικός" της αναμέτρησης που είχαν δώσει πριν μερικές ημέρες ξανά στη Νέα Υόρκη, όπου η Μαρία είχε πετύχει μια από τις σημαντικότερες νίκες στην καριέρα της, για να μπει στα προημιτελικά του Western & Southern Open.

Μετά την αναμέτρηση της Σάκκαρη με τη Serena, θα γίνει ακόμα ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι στο Arthur Ashe Stadium, μεταξύ του Dominic Thiem και του Felix Auger-Aliassime. Δυο ώρες μετά τα μεσάνυκτα στο κεντρικό γήπεδο του τουρνουά θα μπουν οι Daniil Medvedev και Frances Tiafoe, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι του προγράμματος, η Sofia Kenin θα παίξει με την Elise Mertens.

Στο Louis Armstrong Stadium θα γίνουν τα υπόλοιπα παιχνίδι της ημέρας, ξεκινώντας από αυτό του Vasek Pospisil ενάντια στον Alex De Minaur. Στη συνέχεια η Tsvetana Pironkova θα αντιμετωπίσει την Alize Cornet, ενώ ο Matteo Berrettini θα αναμετρηθεί με τον Andrey Rublev. Στο κλείσιμο του προγράμματος, η πρωταθλήτρια της προηγούμενης εβδομάδας, Victoria Azarenka, θα διεκδικήσει την επιστροφή της στους major προημιτελικούς απέναντι στην Karolina Muchova.

Οι αγώνες του US Open μεταδίδονται από τις συχνότητες του Eurosport και από το Eurosport Player.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (07/09):

Arthur Ashe Stadium:
19:00 Maria Sakkari [15] v Serena Williams [3]
21:00 Felix Auger-Aliassime [15] v Dominic Thiem [2]
02:00 Frances Tiafoe v Daniil Medvedev [3]
04:00 Elise Mertens [16] v Sofia Kenin [2]

Louis Armstrong Stadium:
18:00 Vasek Pospisil v Alex De Minaur [21]
20:30 Alize Cornet v Tsvetana Pironkova
22:30 Matteo Berrettini [6] v Andrey Rublev [10]
01:00 Victoria Azarenka v Karolina Muchova [20]

Φωτογραφία: Simon Bruty | USTA

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots