US Open με Big 3 για το 21ο!

 
US Open με Big 3 για το 21ο!
© Roland Garros / FFT
tn team Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021 - 13:36

Το US Open έβγαλε στη δημοσιότητα τις λίστες συμμετοχών για το φετινό τουρνουά και σ' αυτές βρίσκονται και οι τρεις Big 3, Novak Djokovic, Rafael Nadal και Roger Federer, που θα διεκδικήσουν στο ίδιο τουρνουά τον 21ο Grand Slam τίτλο!

Από τη λίστα που ανακοινώθηκε από το US Open, δεν απουσιάζει κανένα μεγάλο όνομα μέχρι στιγμής, αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε αν θα επιβεβαιωθεί, αφού το τελευταίο Grand Slam της χρονιάς θα γίνει από τις 30 Αυγούστου έως τις 12 Σεπτεμβρίου.

Ο Djokovic θα είναι βεβαίως στο Νο.1 του ταμπλό και θα διεκδικήσει να κάνει το calendar-Year Grand Slam, να κερδίσει δηλαδή όλα τα Slams στην ίδια χρονιά, κάτι που έχει να συμβεί από το 1969 και την εποχή του Rod Laver.

Οι Nadal και Federer επίσης θα συμμετέχουν στο US Open εκτός απροόπτου, κάτι που έχουν να κάνουν από το 2019, αφού αμφότεροι δεν ταξίδεψαν στις Ηνωμένες Πολιτείες πέρσι.

Αξίζει να σημειωθεί πως έμεινε εκτός κυρίως ταμπλό μόνο για μια θέση ο Andy Murray, ο οποίος όμως είναι πολύ πιθανό να μπει απευθείας στο τουρνουά και χωρίς wild card, αφού χρειάζεται μόνο μια αποχώρηση για να συμβεί αυτό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots