Πρώτη προπόνηση στο US Open για τον Djokovic (vid)

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic © Peter Staples/ATP Tour
tn team Τρίτη, 24 Αυγούστου 2021 - 11:05

O Novak Djokovic έφτασε στη Νέα Υόρκη και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στο US Open, όπου θα προσπαθήσει να κάνει το calendar-Year Grand Slam και θα διεκδικήσει συνολικά τον 21ο Grand Slam τίτλο του.

Ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου, Novak Djokovic, επέστρεψε στη Νέα Υόρκη και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στο Arthur Ashe Stadium τα ξημερώματα της Τρίτης.

Ο κάτοχος 20 Grand Slam τίτλων, αήττητος φέτος σε Grand Slams διοργανώσεις, πέρασε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στο Βελιγράδι, καθώς προπονήθηκε στην ακαδημία του καλού του φίλου, Janko Tipsarevic.

Τις επόμενες δυο εβδομάδες, ο Nole θα διεκδικήσει το απόλυτο για το 2021, το πρώτο calendar-year Grand Slam από το 1969 (και του Rod Laver), καθώς και τον 21ο Grand Slam της καριέρας του.

Στο US Open θα διεκδικήσει τον 4ο τίτλο του, μετά από το 2011, το 2015 και το 2018. Θυμίζουμε πως και πέρσι ήταν το μεγάλο φαβορί και έμοιαζε ασταμάτητος, όμως στον αγώνα του 4ου γύρου με τον Pablo Carreno Busta αποβλήθηκε καθώς χτύπησε άθελά του με την μπάλα μια επόπτρια.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots