Απέσυρε τη συμμετοχή της από το US Open η Serena

 
Serena Williams
Serena Williams Φωτογραφία: Jimmie48 / WTA
tn team Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2021 - 16:31

Έκλεισε κάθε ευκαιρία για να διεκδικήσει τον 24ο Grand Slam τίτλο της το 2021 η Serena Williams, η οποία απέσυρε τη συμμετοχή της από το US Open.

"Μετά από προσεκτική σκέψη και τη συμβουλή των γιατρών και της ιατρικής ομάδας μου, αποφάσισα να αποσύρω τη συμμετοχή μου από το US Open, ώστε να αφήσω το σώμα μου να αναρρώσει εντελώς από τη ρήξη τένοντα", έγραψε η Serena στις σελίδες της στα social media.

"Η Νέα Υόρκη είναι μια από τις αγαπημένες μου πόλεις του κόσμου. Θα μου λείψει να βλέπω τους φιλάθλους, αλλά θα επιδοκιμάζω τους πάντες από μακριά. Σας ευχαριστώ για τη συνεχή υποστήριξη και την αγάπη σας, τα λέμε σύντομα."

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Serena Williams (@serenawilliams)

Η κάτοχος 23 Grand Slam τίτλων, η οποία θα γίνει 40 τον Σεπτέμβριο, υπέστη ρήξη τένοντα αυτή τη χρονιά στο Wimbledon και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την αναμέτρησή της με την Aliaksandra Sasnovich.

Στο US Open είχε κατακτήσει τον πρώτο της τίτλο Grand Slam πριν από 22 χρόνια (!), στην ηλικία των 17 ετών, το μακρινό 1999. Ακολούθησαν οι τίτλοι το 2002, το 2008, το 2012, το 2013 και το 2014. Με τα 6 τρόπαια που έχει στο US Open, μοιράζεται και το ρεκόρ των περισσότερων στο US Open στην open era, μαζί με την Chris Evert.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots