Ούτε η Venus Williams θα είναι στο US Open

 
Venus Williams
Venus Williams © Jimmie48 / WTA
tn team Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2021 - 14:38

Για πρώτη φορά από το 2003, δεν θα αγωνιστούν στο US Open ούτε η Serena, ούτε η Venus Williams!

Μετά τη Serena, που ανακοίνωσε πως δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό της στον τένοντα και θα χρειαστεί περισσότερο καιρό για να αναρρώσει, τη συμμετοχή της από το US Open απέσυρε και η Venus Williams.

"Είναι πολύ, πολύ απογοητευτικό. Έχω μερικά προβλήματα με το πόδι μου αυτό το καλοκαίρι και απλά δεν μπόρεσα να τα επιλύσω", είπε η 41χρονη Αμερικανίδα, μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε.

"Προσπάθησα το καλύτερό μου εδώ στο Σικάγο (αγωνίστηκε στο 250άρι του Σικάγου αυτή την εβδομάδα), αλλά δεν μπόρεσα να το ξεπεράσω. Και υπήρξαν πολλές φορές που μπορούσα να βρω μια λύση, ακόμα και αν δεν ήμουν στα καλύτερά μου, αλλά αυτή τη φορά δεν μπορώ να κάνω κανένα θαύμα."

Η Venus Williams πραγματοποίησε την πρώτη της παρουσία στο Grand Slam της πατρίδας της πριν από 24 χρόνια (!), το 1997. Τότε, στην ηλικία των 17 ετών και unseeded, κατόρθωσε να φτάσει μέχρι τον τελικό. Τρια χρόνια αργότερα, το 2000, κέρδισε τον τίτλο, ενώ το 2001 τον υπερασπίστηκε.

"Θα μου λείψει το Όπεν. Είναι το αγαπημένο μου Slam. Έχω τόσες υπέροχες αναμνήσεις εκεί, ανυπομονώ να επιστρέψω στο γήπεδο. Θα δουλέψω με την ομάδα μου για να μπορέσω να το κάνω όσο πιο σύντομα μπορώ", είπε ακόμα η άλλοτε Νο.1 στον κόσμο τενίστρια.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots