Τσιτσιπάς: "Θα πρέπει να παίξω καλό τένις για να κερδίσω τον Murray"

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Pete Staples/USTA
tn team Σάββατο, 28 Αυγούστου 2021 - 14:05

O Στέφανος Τσιτσιπάς εξέφρασε για ακόμα μια φορά τον θαυμασμό του προς τον Novak Djokovic, μίλησε με πολύ καλά λόγια και για τον πρώτο του αντίπαλο στο US Open, Andy Murray, ενώ αναφέρθηκε και στη γνωριμία του με τον "Dude with sign, τον γνωστό influencer που συνάντησε για πρώτη φορά την Πέμπτη.

"O Seth είναι πολύ ταπεινός και πολύ ωραίος τύπος. Περάσα πολύ καλά μαζί του χθες. Είμαι χαρούμενος που τον συνάντησα. Ο αρχικός μου στόχος όταν ξεκίνησα να το κάνω αυτό, ήταν να τον συναντήσω μια μέρα και να συνεργαστώ μαζί του. Είμαι χαρούμενος που συνέβη αυτό εδώ. Τον παρακολουθώ και τον θαυμάζω, κάνει κάτι τόσο απλό, που ταυτόχρονα είναι πολύ πιο πολύπλοκο απ' όσο φαίνεται. Είναι μοναδικός ο τρόπος που μεταδίδει τα μηνύματά του και που ψυχαγωγεί τον κόσμο", είπε ο Τσιτσιπάς, ο οποίος θαύμαζε τη δουλειά του Seth, γνωστότερου στα social media ως "Dude with sign", με τον οποίο είχε τη δυνατότητα να γνωριστεί και να συνεργαστεί την Πέμπτη.

Στον 1ο γύρο του US Open, o Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Andy Murray. Όπως είναι φυσικό πρόκειται για έναν από τους πιο ενδιαφέροντες αγώνες του 1ου γύρου του αμερικανικού Grand Slam και θα γίνει τη Δευτέρα, γύρω στις 21:00 ώρα Ελλάδας.

"Είναι ένας παίκτης που έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να επιστρέψει και που παίζει πολύ καλό τένις αυτή την περίοδο. Θα προσπαθήσω να αξιοποιήσω τις ευκαιρίες που θα έχω εναντίον του. Είναι ένας παίκτης που δεν τα παρατάει ποτέ, θα πρέπει να φέρω πολύ καλό τένις από τη μεριά μου για να τον κερδίσω."

Τέλος, ο Τσιτσιπάς μίλησε και για τον κάτοχο 20 Grand Slam τίτλων, Novak Djokovic, που αυτές τις δυο εβδομάδες στη Νέα Υόρκη θα προσπαθήσει να πετύχει ένα τρομερό ρεκόρ, να γίνει ο πρώτος παίκτης από το 1969 που θα έχει κερδίσει όλα τα Slams την ίδια χρονιά.

"Σέβομαι πολύ τον Novak, είναι υπόδειγμα για όλους μας που θέλουμε να πετύχουμε πολλά στο άθλημα και προσπαθεί πάντα να πάρει το καλύτερο δυνατό που μπορεί. Στ' αλήθεια ελπίζω πως κάποια μέρα θα μπορώ να έχω φτάσει σ' αυτό το επίπεδο συνέπειας και να κυριαρχώ στα Grand Slams σ' αυτόν τον βαθμό. Είναι κάτι που έρχεται με το χρόνο. Έμαθε μέσα απ' όλα αυτά τα χρόνια πως να βγάζει στην επιφάνεια τον καλύτερό του εαυτό όταν χρειάζεται περισσότερο, τις καταλληλότερες στιγμές."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots