Νίκες για τα φαβορί στις γυναίκες (vids)

 
Simona Halep
Simona Halep © Andrew Ong / USTA
tn team Τετάρτη, 01 Σεπτεμβρίου 2021 - 23:50

Χωρίς να χάσουν σετ προκρίθηκαν στον 3ο γύρο του US Open οι Simona Halep, Aryna Sabalenka, Garbine Muguruza και Victoria Azarenka, ενώ δε χρειάστηκε να αγωνιστεί η Naomi Osaka.

Η Simona Halep κέρδισε την Kristina Kucova με 6-3, 6-1 και έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις της στο US Open, για να προκριθεί στον 3ο γύρο, όπου θα παίξει με την Elena Rybakina, που κέρδισε την Carolina Garcia με 6-1, 6-4.

Η Elina Svitolina επιβεβαίωσε επίσης τον τίτλο του φαβορί, κερδίζοντας την Rebeka Masarova με 6-2, 7-5, και θα παίξει με την Daria Kasatkina για μια θέση στη 16άδα. Η Kasatkina επικράτησε της Marketa Vondrousova με 3-6, 6-4, 6-4.

Ένα από τα δυνατότερα ζευγάρια του 3ου γύρου, θα είναι αυτό ανάμεσα στη Victoria Azarenka και στην Garbine Muguruza. H Azarenka κέρδισε τη Jasmine Paolini με 6-3, 7-6 (1), ενώ η Muguruza επικράτησε της Andrea Petkovic με 6-4, 6-2.

H Aryna Sabalenka έκανε επίσης έναν πολύ καλό αγώνα και επιβλήθηκε της Tamara Zidansek με 6-3, 6-1. Στον 3ο γύρο θα αντιμετωπίσει την Danielle Collins, που ξεπέρασε το εμπόδιο της Kaja Juvan με 6-4, 6-2.

Τέλος, με walkover μπήκε στον 3ο γύρο η Naomi Osaka, μετά την απόσυρση της Olga Danilovic λόγω ασθένειας. Η περσινή πρωταθλήτρια θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια τη Leylah Fernandez, που απέκλεισε την Kaia Kanepi με 7-5, 7-5.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots