Alcaraz: "Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα"

 
Alcaraz: "Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα"
tn team Σάββατο, 04 Σεπτεμβρίου 2021 - 10:45

Ακόμα και στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, ο Carlos Alcaraz ακόμα δεν είχε συνειδητοποιήσει πως είχε αφήσει εκτός US Open το Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης, λέγοντας πως το να κερδίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

"Δεν έχω λόγια για να περιγράψω πως νιώθω αυτή τη στιγμή. Δεν ξέρω τι έγινε εκεί έξω στο court. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κέρδισα τον Στέφανο Τσιτσιπά σε έναν μεγάλο αγώνα, είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα", δήλωσε ο 18χρονος Ισπανός, στη συνέντευξη Τύπου του μετά την σπουδαιότερη νίκη της καριέρας του επί του Τσιτσιπά.

Για το τέλος του tie-break στο 5ο σετ, όταν έχασε στο σερβίς του τα 2 από τα 3 match points που είχε από το 6-3 στο 6-5, αλλά κατάφερε τελικά να αξιοποιήσει το επόμενο στο σερβίς του Τσιτσιπά, είπε: "Παρόλο που έχασα τους δυο τελευταίους πόντους στο σερβίς μου, δεν τα παράτησα. Συνέχισα να πιστεύω στον εαυτό μου και έμεινα εκεί στον τελευταίο πόντο. Σέρβιρε πολύ καλά, αλλά όπως είπα δεν τα παράτησα και έπαιξα έναν πολύ καλό τελευταίο πόντο. Ήθελα να είμαι επιθετικός και τα κατάφερα."

Τέλος, ο νεαρός Ισπανός σχολίασε και τη μεγάλη στήριξη που είχε από το κατάμεστο Arthur Ashe Stadium, το μεγαλύτερο γήπεδο του πλανήτη: "Ήταν σημαντικό που είχα τόσο μεγάλη στήριξη από το κοινό. Το κοινό ήταν εκπληκτικό και πιστεύω πως δεν θα μπορούσα να παίξω τόσο καλά στο 5ο σετ αν δεν με στήριζαν."

Την Κυριακή, ο Alcaraz θα αντιμετωπίσει τον Peter Gojowczyk με φόντο την πρώτη του πρόκριση σε προημιτελικό Grand Slam διοργάνωσης.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots