Osaka: "Θα σταματήσω για λίγο τους αγώνες, δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω" (vid)

 
Osaka: "Θα σταματήσω για λίγο τους αγώνες, δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω" (vid)
tennisnews team Σάββατο, 04 Σεπτεμβρίου 2021 - 7:48

Η Naomi Osaka δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της μετά την ήττα της από τη Leylah Fernandez στη συνέντευξη Τύπου, λέγοντας πως ακόμα και όταν κερδίζει πλέον δε νιώθει χαρούμενη και πως θα σταματήσει για λίγο καιρό από το tour.  

Η περσινή πρωταθλήτρια ήταν πολύ απογοητευμένη με την εμφάνισή της και με την ήττα της από τη Leylah Fernandez στον 3ο γύρο του US Open. Επίσης για μια ακόμα φορά ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, την ώρα που απαντούσε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων από την πατρίδα της.

"Θέλω να συνεχίσω να έχω αυτή τη νοοτροπία, αλλά τελευταία νιώθω πως δεν είμαι χαρούμενη ούτε όταν κερδίζω. Περισσότερο νιώθω ανακούφιση, όχι χαρά. Ενώ όταν χάνω νιώθω πολύ λυπημένη. Δε νομίζω ότι είναι φυσιολογικό αυτό. Δεν ήθελα να κλάψω, αλλά βασικά νιώθω..." είπε η 23χρονη Γιαπωνέζα, που δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την απάντησή της.

"Θέλω να τελειώσουμε τη συνέντευξη, λυπάμαι", είπε στη συνέχεια, με τον υπεύθυνο του τουρνουά να της λέει ότι ήταν δική της απόφαση.

Τότε η Osaka έκανε μια ακόμα προσπάθεια να μιλήσει, λέγοντας δακρύζοντας: "Είναι δύσκολο να το διατυπώσω. Βασικά αισθάνομαι πως βρίσκομαι σε ένα σημείο που προσπαθώ να καταλάβω τι θέλω να κάνω και ειλικρινά δεν ξέρω πότε θα παίξω τον επόμενο αγώνα τένις. Λυπάμαι."

"Νομίζω πως θα σταματήσω τους αγώνες για λίγο καιρό", είπε στο κλείσιμο της συνέντευξης, υψώνοντας τους αντίχειρές της.

Θυμίζουμε πως η Osaka είχε κάνει ένα διάλειμμα από το τένις και μετά από το περιστατικό με τις συνεντεύξεις στο Roland Garros, αποφασίζοντας να αποσύρει τη συμμετοχή της από το Γαλλικό Όπεν πριν τον 2ο γύρο και να επιστρέψει περίπου 2 μήνες μετά, για το τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots