US Open: Το πρόγραμμα της Τρίτης

 
Μιχαέλα Λάκη
Μιχαέλα Λάκη
tn team Τρίτη, 07 Σεπτεμβρίου 2021 - 11:12

Στην τελική ευθεία μπαίνει το τελευταίο Grand Slam της χρονιάς και σήμερα θα γίνουν οι 4 πρώτοι προημιτελικοί των μονών ανδρών και γυναικών. Στα junior, την πρεμιέρα της σε μονά και διπλά θα πραγματοποιήσει στα ταμπλό των κοριτσιών η Μιχαέλα Λάκη. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Στις 19:00 θα ξεκινήσει η δράση στο Arthur Ashe Stadium, όπου θα γίνουν οι τέσσερις προημιτελικοί των μονών ανδρών και γυναικών. Πρώτος θα γίνει ο αγώνας του Daniil Medvedev με τη μεγάλη έκπληξη του τουρνουά, τον 25χρονο Ολλανδό qualifier, No.117 στον κόσμο, Botic Van de Zandschulp.

Θα ακολουθήσει ο αγώνας της Elina Svitolina με την εκπληκτική 19χρονη Leylah Fernandez, ενώ η δράση θα επανεκκινήσει στις 02:00 τα ξημερώματα, με τον άλλον αγώνα γυναικών, μεταξύ της Aryna Sabalenka και της Barbora Krejcikova.

Τη μέρα θα ολοκληρώσει η αναμέτρηση του Felix Auger-Aliassime με τον νεότερο παίκτη που έπαιξε ποτέ σε προημιτελικό στο US Open, τον 18χρονο Carlos Alcaraz από την Ισπανία.

Σήμερα θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο αμερικανικό major και η Μιχαέλα Λάκη, που θα αγωνιστεί στα ταμπλό των κοριτσιών κάτω των 18 ετών. Στο Court 12 στις 18:00 ώρα Ελλάδας θα αντιμετωπίσει την 18χρονη Αμερικανίδα Elizabeth Coleman για τον 2ο γύρο του μονού, όπου προκρίθηκε με bye. Λίγες ώρες μετά, θα παίξει στο Court 6, στον τελευταίο αγώνα του γηπέδου, για το διπλό, όπου μαζί με τη Σλοβάκα Radka Zelnickova θα αντιμετωπίσουν τις Αμερικανίδες Tatum Evans και Amelia Honer.

Οι αγώνες θα μεταδοθούν από τις συχνότητες του Eurosport και από το Eurosport Player.

Το πρόγραμμα της Τρίτης (07/09):

Arthur Ashe Stadium:
19:00 Botic Van de Zandschulp [Q] v. Daniil Medvedev [2]
21:30 Elina Svitolina [5] v. Leylah Fernandez
02:00 Barbora Krejcikova [8] v. Aryna Sabalenka [2]
04:00 Felix Auger-Aliassime [12] v. Carlos Alcaraz

Court 12:
18:00 Michaela Laki [15] v. Elizabeth Coleman

Court 6 (έναρξη περίπου στις 23:00 - τελευταίος αγώνας)
Michaela Laki/Radka Zelnickova v. Tatum Evans/Amelia Honer

Ολόκληρο το πρόγραμμα της ημέρας εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots