US Open: Το πρόγραμμα της Τετάρτης

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη © Garrett Ellwood/USTA
tn team Τετάρτη, 08 Σεπτεμβρίου 2021 - 8:50

Αργά το βράδυ ώρα Ελλάδας θα ξεκινήσει ο μεγάλος αγώνας της Μαρίας Σάκκαρη με την Karolina Pliskova απόψε, για τα προημιτελικά του US Open. Την προσπάθειά της θα κάνει σε μονά και διπλά η Μιχαέλα Λάκη, για τη φάση των "16" στα juniors. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Η Σάκκαρη, μετά τον πολύ σπουδαίο θρίαμβο της πρόκρισης στα προημιτελικά του US Open, θα επιστρέψει στο court σήμερα και θα αντιμετωπίσει την Pliskova, για μια θέση στις "4" καλύτερες του τουρνουά.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει πάλι αργά, αλλά νωρίτερα σε σχέση με τον προηγούμενο, στις 02:00 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας. Θα είναι η 3η αναμέτρηση των δυο παικτριών, που έχουν παίξει μόνο στο χώμα και συγκεκριμένα μόνο στη Ρώμη, έχοντας από μια νίκη.

Στις 19:00 θα ξεκινήσει και αύριο η δράση στο Arthur Ashe Stadium, με την αναμέτρηση της 18χρονης Emma Raducanu, που παίζει φανταστικό τένις και έχει καταφέρει να μπει στα προημιτελικά έχοντας ξεκινήσει από τα προκριματικά, με την χρυσή Ολυμπιονίκη του Τόκιο, Belinda Bencic.

Θα ακολουθήσει η αναμέτρηση του Alexander Zverev, που θα διεκδικήσει τη 16η διαδοχική νίκη του, με τον πολύ επικίνδυνο Lloyd Harris. Στις 02:00 θα αρχίσει το παιχνίδι της Σάκκαρη και τελευταίος αγώνας για την Τετάρτη θα είναι αυτός μεταξύ του κορυφαίου του κόσμου Novak Djokovic και του Matteo Berrettini.

Σήμερα θα αγωνιστεί και η Μιχαέλα Λάκη, στον 3ο γύρο του μονού και στον 2ο γύρο του διπλού, βρίσκοντας μπροστά της και στα δυο ματς τη Νο.2 της παγκόσμιας κατάταξης στα juniors, Alex Eala.

Οι αγώνες θα μεταδοθούν στις συχνότητες του Eurosport και στο Eurosport Player

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (08/09):

Arthur Ashe Stadium:
19:00 Emma Raducanu v. Belinda Bencic [11]
21:00 Alexander Zverev [4] v. Lloyd Harris
02:00 Karolina Pliskova [4] v. Maria Sakkari [17]
04:00 Novak Djokovic [1] v. Matteo Berrettini [6]

Court 12:
18:00 Michaela Laki [15] v. Alex Eala [2]

(περίπου στις 21:00 με 21:30)
Alex Eala/Hanne Vandewinkel [6] v. Michaela Laki/Radka Zelnickova

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots