US Open: Το πρόγραμμα της Πέμπτης

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη © Darren Carroll / USTA
tennisnews team Πέμπτη, 09 Σεπτεμβρίου 2021 - 6:47

Ένα νέο μεγάλο ραντεβού με την ιστορία έχει σήμερα η Μαρία Σάκκαρη, η οποία θα αντιμετωπίσει την Emma Raducanu για μια θέση στον τελικό του US Open. Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας.

Οι ημιτελικοί του μονού γυναικών ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα του US Open, με τις Μαρία Σάκκαρη, Aryna Sabalenka, Emma Raducanu και Leylah Fernandez να πέφτουν στη μεγάλη μάχη για τον τελικό το βράδυ για το Night Session του Arthur Ashe Stadium.

Ο πρώτος αγώνας θα είναι αυτός της Sabalenka με τη Fernandez, που θα ξεκινήσει στις 02:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής ώρα Ελλάδας.

Λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωσή του, θα πραγματοποιήσει την προσπάθειά της η Σάκκαρη, η οποία θα αντιμετωπίσει την Emma Raducanu. Θα είναι η πρώτη συνάντηση της Σάκκαρη με τη 18χρονη, για την οποία όπως είναι λογικό δε γνωρίζει πολλά. Αυτό που σίγουρα γνωρίζει, είναι πως η Raducanu είναι η μόνη παίκτρια χωρίς χαμένο σετ στο τουρνουά και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι.

Η Σάκκαρη πάντως παίζει επίσης πολύ καλό τένις και θα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, έχοντας ήδη αποκλείσει πολύ σπουδαίες τενίστριες, όπως οι Marta Kostyuk, Katerina Siniakova, Petra Kvitova, Bianca Andreescu και Karolina Pliskova. Θα είναι ο 2ος φετινός και ο 2ος συνολικά ημιτελικός για τη Σάκκαρη σε Grand Slam, τρεις μήνες μετά τη μεγάλη πορεία της στο Roland Garros.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (09/09):

Arthur Ashe Stadium:
02:00 Leylah Fernandez v. Aryna Sabalenka [2] Eurosport
03:30 Raducanu v. Maria Sakkari [17] Eurosport

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots