Προπονήθηκε με τη Serena η Σάκκαρη (vids)

 
Προπονήθηκε με τη Serena η Σάκκαρη (vids)
© Ben Solomon
tn team Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 - 18:27

Η Μαρία Σάκκαρη είναι μια από τις παίκτριες που έχουν ξεκινήσει να προπονούνται στα γήπεδα του US Open και σήμερα προπονήθηκε με την πολύ σπουδαία Serena Williams, στο Arthur Ashe Stadium.

Την τιμή και τη χαρά να προπονηθεί με το είδωλό της, τη Serena Williams, είχε σήμερα η Μαρία Σάκκαρη, στο Arthur Ashe Stadium, στα πλαίσια της προετοιμασίας της για το US Open.

Θυμίζουμε πως το US Open, το οποίο θα αρχίσει την ερχόμενη Δευτέρα (29 Αυγούστου), θα είναι το τελευταίο τουρνουά στην τεράστια καριέρα της 41χρονης Αμερικανίδας τενίστριας, κατόχου 23 Grand Slams τίτλων.

H Σάκκαρη είχε αντιμετωπίσει τη Serena στο Arthur Ashe Stadium και σε επίσημο παιχνίδι, για τον 4ο γύρο του US Open το 2020, γνωρίζοντας την ήττα από την Αμερικανίδα με 2-1 σετ. Ήταν η 2η αναμέτρησή τους σε επίσημο αγώνα στο tour, καθώς η Μαρία είχε κερδίσει την πρώτη στον 3ο γύρο του Σινσινάτι την ίδια χρονιά, επίσης με 2-1 σετ. Είχαν παίξει και στο Hopman Cup το 2019, με νικήτρια τότε την Αμερικανίδα με 2-0 σετ.

Η κλήρωση του US Open θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη και θεωρητικά η Σάκκαρη μπορεί να αντιμετωπίσει τη Serena από τον 1ο γύρο, αφού η Αμερικανίδα θα είναι unseeded και η Ελληνίδα θα είναι στο Νο.3 του ταμπλό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots