Η κλήρωση της Σάκκαρη στο US Open

 
Η κλήρωση της Σάκκαρη στο US Open
© Jimmie48/WTA
tn team Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2022 - 19:22

Ευκαιρία για ρεβάνς θα έχει η Μαρία Σάκκαρη, που θα αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο του US Open την Tatjana Maria, από την οποία είχε ηττηθεί στο Wimbledon. Στο ίδιο τέταρτο με Simona Halep και στο ίδιο μισό με Ons Jabeur και Anett Kontaveit η Ελληνίδα παίκτρια. Δείτε αναλυτικά την κλήρωση.

Η Σάκκαρη θα είναι στο Νο.3 του ταμπλό του US Open και στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσει την Tatjana Maria, σε μια ευκαιρία για ρεβάνς, για την ήττα της από τη Γερμανίδα στο Wimbledon. Στον 2ο γύρο η Ελληνίδα μπορεί να παίξει με μια εκ των Diane Parry και Xiang Wang, ενώ στον 3ο γύρο διασταυρώνεται με την Alison Riske και στον 4ο γύρο με τις Beatriz Haddad Maia και Caroline Garcia, δυο παίκτριες από τις οποίες επίσης έχει ηττηθεί στο πρόσφατο παρελθόν.

Στα προημιτελικά, η Σάκκαρη έχει πιθανή αντίπαλη τη Simona Halep, που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και πρόσφατα επέστρεψε στο Top 10, καθώς και την Coco Gauff. Στα ημιτελικά μπορεί να συναντηθεί με μια εκ των Ons Jabeur και Anett Kontaveit.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό και πιθανές της αντίπαλες μόνο στον τελικό, είναι οι Iga Swiatek και Paula Badosa. Η Swiatek είναι στο ίδιο τέταρτο με την Jessica Pegula, ενώ η Badosa με την Aryna Sabalenka.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η Serena Williams, που παίζει το τελευταίο τουρνουά της καριέρας της, θα αντιμετωπίσει την Danka Kovinic στον 1ο γύρο. Αν η σπουδαία Αμερικανίδα τενίστρια καταφέρει να πάρει τη νίκη και να παρατείνει τη ζωή της στο tour, θα παίξει στον 2ο γύρο πιθανότατα με τη Νο.2 του ταμπλό, Anett Kontaveit - αρκεί η Εσθονή να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά απέναντι στη Jacqueline Cristian.

Αναλυτικά η κλήρωση του γυναικείου ταμπλό του US Open:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots