Ξανά σε "God Mode" η Swiatek (vids)

 
Ξανά σε "God Mode" η Swiatek (vids)
© USTA
tn team Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2022 - 20:39

H Iga Swiatek έχει αρχίσει και πάλι να δείχνει ασταμάτητη, φτάνοντας εύκολα και στη δεύτερη νίκη της στο US Open, απέναντι στην πρωταθλήτρια του 2017, Sloane Stephens.

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Iga Swiatek ούτε απέναντι στην Sloane Stephens, την οποία "εξουδετέρωσε" με 6-3, 6-2 μέσα σε 73 λεπτά, για να πάρει το εισιτήριο για τον 3ο γύρο του US Open.

H 21χρονη Πολωνή έχει χάσει μόλις 8 games στα πρώτα 2 παιχνίδια της στο τουρνουά και αρχίζει να θυμίζει ξανά τον εαυτό της μέχρι μερικούς μήνες πριν, όταν έκανε εκείνο το τρομερό σερί 37 διαδοχικών νικών στο tour.

Σήμερα είχε τους διπλάσιους winners από την Stephens, 14 έναντι 7, ενώ από το 5-3 του 1ου σετ η κορυφαία παίκτρια του κόσμου κέρδισε 5 games στη σειρά και ξεκαθάρισε τα πράγματα, αποκτώντας ένα προβάδισμα με 6-3, 4-0.

Στον 3ο γύρο του US Open, η Swiatek θα αντιμετωπίσει μια ακόμα Αμερικανίδα, τη Lauren Davis, που παρότι ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο την αναμέτρησή της με την Ekaterina Alexandrova, απέκλεισε τεελικά τη Νο.28 του ταμπλό, με 0-6, 6-4, 7-6 (10-5).

Στον 3ο γύρο προκρίθηκαν και οι Jessica Pegula και Victoria Azarenka. H Pegula επικράτησε της Aliaksandra Sasnovich με 6-4, 6-4, ενώ η Azarenka νίκησε τη Marta Kostyuk με 6-2, 6-3, σε ένα ψυχρό κλίμα μιας και οι δυο παίκτριες δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις, ειδικότερα μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots