Η επική αντίδραση του Tiafoe με το tweet του LeBron: "Έκανα retweet μετά από 3 ώρες για να το παίξω άνετος" (vid)

 
Η επική αντίδραση του Tiafoe με το tweet του LeBron: "Έκανα retweet μετά από 3 ώρες για να το παίξω άνετος" (vid)
© USTA
tn team Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2022 - 13:54

O Frances Tiafoe δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του όταν πρωτοείδε ότι ο LeBron James του έστειλε δημόσια συγχαρητήρια μέσα από το Twitter για τη νίκη του επί του Rafael Nadal, ενώ είπε ακόμα πως πήρε μήνυμα από τον Chris Paul και συνάντησε στα αποδυτήρια τον Bradley Beal.

O Tiafoe πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του και οι συνθήκες ήταν ιδανικές, αφού βρίσκεται στο Grand Slam της πατρίδας του, με όλο τον αθλητικό κόσμο των Ηνωμένων Πολιτειών να παρακολουθεί.

Κάποιοι από τους μεγαλύτερούς του ήρωες, ανάμεσα στους οποίους και ο LeBron James, του έστειλαν συγχαρητήρια μέσα από τα social media.

"Πραγματικά τα είχα χαμένα στα αποδυτήρια. Τρελάθηκα. Είναι ο αγαπημένος μου και όταν είδα αυτή τη δημοσίευση σκέφτηκα να κάνω αμέσως retweet. Μετά είπα, όχι, ας το παίξω άνετος, θα κανω ότι δεν το είδα και θα το κάνω retweet σε 3 ώρες", είπε γελώντας ο Tiafoe στη συνέντευξη Τύπου.

"Ξέρει πως είμαι μεγάλος θαυμαστής του. Πήρα ακόμα μήνυμα από τον Chris Paul. O Bradley Beal ήταν εδώ και είμαι μεγάλος φαν των Wizards. Ήταν η πρώτη φορά που είδε αγώνα τένις στο γήπεδο, μιλήσαμε μετά το ματς και μου είπε ότι θέλει να ξανάρθει. Είναι πολύ κουλ όλο αυτό, που με παρακολουθούν. Είναι η τέλεια εποχή, γιατί το US Open γίνεται σε μια περίοδο που δεν παίζονται τα άλλα αθλήματα και όλοι βλέπουν τένις."

Ο 24χρονος Αμερικανός επιβλήθηκε του Nadal με 3-1 σετ κάνοντας ένα πολύ σπουδαίο ματς και για 1η φορά στην καριέρα του προκρίθηκε στα προημιτελικά του US Open.

"Έπαιξα πολύ καλά σήμερα, βγήκα εκεί έξω και πίστευα από την αρχή ότι μπορούσα να τον κερδίσω. Με βοήθησε ότι τον είχα αντιμετωπίσει και στο παρελθόν, αλλά πριν χρόνια. Τώρα είμαι διαφορετικός παίκτης. Όλοι εμείς οι νεότεροι, όταν βλέπουμε τους Rafa, Novak και Federer, αναρωτιόμαστε αν θα μπορέσουμε να τους κερδίσουμε ποτέ. Σήμερα πήγα γι' αυτό και είναι κάτι που μπορώ να λέω πλέον στα παιδιά μου και στα εγγόνια μου. Κέρδισα τον Rafa. Ελπίζω να μην τον αντιμετωπίσω ξανά από δω και πέρα", είπε χαριτολογώντας ο Frances, ο οποίος έχει ένα διαφορετικό background από τους περισσότερους στο tour.

"Είμαι γιος μεταναστών. Οι γονείς μου είναι από τη Σιέρρα Λεόνε και γνωρίστηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο πατέρας μου ήθελε να παίξουμε τένις με σκοπό να πάρουμε υποτροφίες για το πανεπιστήμιο, επειδή δεν είχαμε χρήματα για να σπουδάσουμε. Του άρεσε πολύ αυτό το άθλημα. Δεν μπορώ να φανταστώ πως ένιωσαν σήμερα, που με είδε να κερδίζω τον Rafa. Σίγουρα δεν θα το ξεχάσουν ποτέ!"

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots