Η συγκίνηση του Tiafoe: "Θα επιστρέψω και θα το κερδίσω κάποια μέρα" (vid)

 
Η συγκίνηση του Tiafoe: "Θα επιστρέψω και θα το κερδίσω κάποια μέρα" (vid)
tn team Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022 - 7:25

O Frances Tiafoe δεν συγκράτησε τα δάκρυά τους στις δηλώσεις που έκανε στο Arthur Ashe μετά την ήττα του από τον Carlos Alcaraz. Παρόλα αυτά έδειξε το τεράστιο ήθος του μιλώντας με πολύ όμορφα λόγια για τον αντίπαλό του, ενώ υποσχέθηκε στον κόσμο πως θα επιστρέψει στο US Open και θα το κερδίσει!

"Τα έδωσα όλα, ο Carlos ήταν πολύ καλός. Τα έδωσα όλα τις δυο τελευταίες εβδομάδες, αυτό πονάει πραγματικά πολύ, πίστεψα πως σας απογοήτευσα. Καλή τύχη στον Carlos, είσαι φανταστικός παίκτης και άνθρωπος, είμαι χαρούμενος που μοιράστηκα το γήπεδο μαζί σου σ' αυτόν τον σπουδαίο αγώνα. Θα επιστρέψω και θα κερδίσω αυτό το τουρνουά κάποια μέρα! Λυπάμαι", είπε ο Tiafoe, καταχειροκροτούμενος από τους χιλιάδες συμπατριώτες του στις κερκίδες και από τον Alcaraz.

Μετά από μια μάχη 4,5 ωρών, ο Tiafoe, ο οποίος έκανε τη σπουδαιότερη πορεία του σε ένα Grand Slam, "λύγισε" από τον Alcaraz στο 5ο σετ κι έτσι έμεινε εκτός τελικού στο US Open.

Τη Δευτέρα ο Tiafoe, ο οποίος έγινε και ο πρώτος Αφροαμερικανός τενίστας που έπαιξε στα ημιτελικά του US Open μετά από τον Arthur Ashe, θα πραγματοποιήσει την πρώτη του είσοδο στο Top 20 της παγκόσμιας κατάταξης και συγκεκριμένα θα βρεθεί στο Νο.19, από το Νο.26 που είναι σήμερα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots