Η συγκίνηση του Isner στην αποχαιρετιστήρια τελετή (vid)

 
Η συγκίνηση του Isner στην αποχαιρετιστήρια τελετή (vid)
tn team Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2023 - 11:16

Η USTA ετοίμασε ένα πολύ ιδιαίτερο αφιέρωμα στον John Isner για το τέλος της επαγγελματικής του καριέρας και εκείνος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του, ειδικά όταν μίλησε για την οικογένειά του και τα παιδιά του.

Ο Isner παίζει το τελευταίο τουρνουά της καριέρας του στο US Open και οι διοργανωτές δεν θα μπορούσαν να μην του ετοιμάσουν μια τελετή αφιερωμένη στη μεγάλη καριέρα του, στην οποία φυσικά μίλησε και ο ίδιος.

"Είχα μια απίθανη καριέρα και ήμουν τόσο τυχερός που μπόρεσα να παίξω αυτό το άθλημα για τόσα πολλά χρόνια και να κάνω τόσους φίλους και οικογένεια", είπε ο Isner, που υποσχέθηκε να προσπαθήσει να μην συγκινηθεί κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, αλλά αποδείχτηκε πέρα των δυνάμεών του.

"Είχα πολλά εκπληκτικά άτομα που μπορούσα να έχω για πρότυπα και συμπεριλαμβάνεσαι και εσύ σ' αυτά. Γι' αυτούς που δεν το γνωρίζουν, έχω ζήσει με τον James για 3 μήνες περίπου, έτρωγα όλο το φαγητό του και δεν τον ξεπλήρωσα ποτέ, δεν του είχα δώσει ποτέ νοίκι, ήταν πολύ καλός μαζί μου", συνέχισε ο Isner απευθυνόμενος στον παρουσιαστή της τελετής και πρώην πρωταθλητή τένις, James Blake. 

"Δεν θα είχα αυτή την εκπληκτική οικογένειά που έχω, 4 πανέμορφα παιδιά. Ελπίζω να μπορέσω να συνεχίσω να παίζω λίγο ακόμα και τα μεγαλύτερα παιδιά μου να το θυμούνται αυτό. Πιστεύω πως είναι πολύ ξεχωριστό. Η υποστήριξη που είχα από τον κόσμο τα τελευταία 17 χρόνια ήταν φοβερή και ειδικά σ' αυτό το τουρνουά. Είστε απίθανοι παιδιά. Το να είσαι Αμερικανός και να παίζεις σ' αυτή τη διοργάνωση 17 φορές... δεν το παίρνω για δεδομένο, νιώθω τόσο τυχερός και ευλογημένος."

Οι στιγμές που ξεχώρισαν αναμφίβολα σε όλη την τελετή, ήταν όταν μπήκαν στο τερέν οι γιοι του Isner, ο 3χρονος Hobbs και ο 18 μηνών Mack, τους οποίους και έκανε μια μεγάλη αγκαλιά.

Όπως επεσήμανε και ο ίδιος ο Αμερικανός τενίστας, ακόμα δεν έχει πει "αντίο" και αναμένεται να αγωνιστεί ξανά την Πέμπτη για τον 2ο γύρο, αντιμετωπίζοντας τον Michael Mmoh. Επιπλέον, θα παίξει και στο διπλό, μαζί με τον Jack Sock, που επίσης παίζει το τελευταίο τουρνουά της καριέρας του.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots