Gauff: "Είναι πολυ ικανοποιητικό να κλείνεις στόματα"

 
Gauff: "Είναι πολυ ικανοποιητικό να κλείνεις στόματα"
© Simon Bruty/USTA
tn team Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 - 10:50

Η Coco Gauff αναφέρθηκε για μια ακόμα φορά στην αρνητικά σχόλια που διάβαζε όλες αυτές τις ημέρες, από τα οποία κατάφερε να αντλήσει δύναμη και να βάλει στη θέση τους όλους τους haters.

Η πρωταθλήτρια του US Open, έκανε κάτι πρωτότυπο στην πρώτη της ομιλία ως πρωταθλήτρια Grand Slam, ευχαριστώντας τους... haters, που τη βοήθησαν με τον τρόπο τους να φτάσει σ' αυτή τη μεγάλη επιτυχία.

Σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους τη Δευτέρα, η 19χρονη Αμερικανίδα ρωτήθηκε για το πότε ξεκίνησε αυτή η ιστορία να στροβιλίζει το μυαλό της, μιας και όπως αποκάλυψε στην συνέντευξη Τύπου διάβαζε σχόλια μέχρι και 10 λεπτά πριν μπει να παίξει τον τελικό.

"Άρχισα να το κάνω μόλις κέρδισα στην Ουάσινγκτον, πιο πριν τα είχα στη σίγαση και δεν έφταναν στα αυτιά μου. Συνειδητοποίησα όμως ότι δεν είμαι αυτός ο άνθρωπος. Οι γονείς μου ξέρουν πόσο πεισματάρα είμαι και πως θέλω να διαψεύδω τους άλλους. Οπότε όσο πιο πολλά διάβαζα, τόσο πιο πολύ ήθελα να τους διαψεύσω.

Στην Ουάσινγκτον είδα ένα tweet που έγραφε: 'κερδίζει μόνο 250άρια τουρνουά'. Και μετά κέρδισα το 500άρι της Ουάσινγκτον. Ο κόσμος τότε έλεγε ότι ήταν μια νίκη μέσα σε πολλές αποτυχίες. Μετά κέρδισα το 1000άρι στο Σινσινάτι και ο κόσμος έλεγε πως έγινε επειδή οι καλές παίκτριες δεν ήταν ξεκούραστες, δεν ήταν στα καλύτερά τους σωματικά και πως ποτέ δεν θα κέρδιζα Slam.

Υπάρχει κάτι πολύ ικανοποιητικό στο να κλείνεις τα στόματα των haters σου. Είμαι πολύ περίεργη να δω τι θα λένε για μένα από δω και πέρα."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots