Roland Garros: Το πρόγραμμα της Πέμπτης

 
Roland Garros: Το πρόγραμμα της Πέμπτης
© Roland Garros / FFT
tn team Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2024 - 6:25

Οι ημιτελικοί των γυναικών ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα του Roland Garros. Στο διπλό οι Πέτρος και Στέφανος Τσιτσιπάς θα διεκδικήσουν την πρόκριση στα ημιτελικά. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Οι αδερφοί Τσιτσιπά κάνουν το καλύτερο Grand Slam της καριέρας του και σήμερα θα έχουν μια δύσκολη μάχη, που αν όμως την κερδίσουν, θα προκριθούν στα ημιτελικά του Roland Garros!

Θα αντιμετωπίσουν γύρω στις 14:30 με 15:00 ώρα Ελλάδας τους Νο.9 του ταμπλό, Marcelo Arevalo και Mate Pavic, στο δεύτερο παιχνίδι του Simonne Mathieu.

Στο Philippe Chatrier θα γίνουν οι δυο ημιτελικοί του μονού γυναικών, που δεσπόζουν στο πρόγραμμα της 12ης ημέρας της διοργάνωσης.

Στις 16:00 ώρα Ελλάδας θα ξεκινήσει ο πρώτος, που βάσει ονομάτων θα είναι και ο σημαντικότερος, μεταξύ της Iga Swiatek, Νο.1 στον κόσμο, υπερασπίστρια του τίτλου και μεγάλο φαβορί και στο φετινό τουρνουά, και της Coco Gauff, νέο Νο.2 της παγκόσμιας κατάταξης και φιναλίστ στο Roland Garros πριν 2 χρόνια.

Θα ακολουθήσει στο πρόγραμμα ο άλλος ημιτελικός, μεταξύ των δυο μεγάλων εκπλήξεων της διοργάνωσης, της Jasmine Paolini και της Mirra Andreeva. Και για τις 2 θα είναι ο 1ος ημιτελικός σε ένα Grand Slam, για την Paolini στα 28 της χρόνια και για την Andreeva μόλις στα 17.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (06/06):

Philippe Chatrier:
16:00 Iga Swiatek [1] v. Coco Gauff [3] Eurosport 1HD
18:00 Jasmine Paolini [12] v. Mirra Andreeva Eurosport 1HD

Simonne Mathieu:
13:00 Bolelli/Vavassori [11] v. Bopanna/Ebden [2]
14:30 P.Tsitsipas/S.Tsitsipas v. Arevalo/Pavic [9]

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots