"Οδοστρωτήρας" Nole! (vid)

 
"Οδοστρωτήρας" Nole! (vid)
© USTA
tn team Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2023 - 23:01

O Novak Djokovic "παρέσυρε" τον Bernabe Zapata Miralles στο διάβα του για τον 24ο Grand Slam τίτλο του, χάνοντας μόλις 6 games από τον Ισπανό, που έκανε καλό παιχνίδι.

Ακόμα έναν υγιεινό περίπατο έκανε στο Arthur Ashe Stadium o Novak Djokovic, που συνέτριψε τον Bernabe Zapata Miralles με 6-4, 6-1, 6-1 σε λιγότερο από 2 ώρες, για να πάρει την πρόκριση για τον 3ο γύρο του US Open.

O Djokovic κατάφερε να σβήσει και τα 6 break points που αντιμετώπισε στο σημερινό ματς, στο οποίο πέτυχε 34 winners και υπέπεσε σε 22 αβίαστα λάθη.

Καθόλου άσχημα δεν έπαιξε ο Zapata Miralles, αλλά η πολύ καλή προσπάθειά του μπόρεσε να αποτυπωθεί μονάχα στο 1ο σετ, στο οποίο είχε διπλό break point για να προηγηθεί με 2-0 νωρίς, αλλά τελικά έμεινε πίσω με 2-4 και δεν μπόρεσε να επιστρέψει ποτέ.

Ήταν η 22η νίκη σε 23 αναμετρήσεις Grand Slam διοργανώσεων για φέτος για τον καταπληκτικό Djokovic, που έχασε μόνο τον τελικό του Wimbledon, σε εκείνο το φοβερό ματς των 5 σετ με τον Carlos Alcaraz.

Στο δρόμο του προς τον 4ο τίτλο στο US Open και 24ο Grand Slam, o Nole θα αντιμετωπίσει στον 3ο γύρο τον συμπατριώτη του, Laslo Djere, που λίγο νωρίτερα είχε κερδίσει και εκείνος στα 3 σετ τον Hugo Gaston, με 6-1, 6-2, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots