US Open: Διακόπηκε από διαδηλωτές ο ημιτελικός (vids)

 
US Open: Διακόπηκε από διαδηλωτές ο ημιτελικός (vids)
tn team Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2023 - 4:01

Τρεις διαδηλωτές σηκώθηκαν όρθιοι και φώναζαν στο Arthur Ashe Stadium, με τον ημιτελικό μεταξύ της Coco Gauff και της Karolina Muchova να διακόπτεται προσωρινά. Χρειάστηκαν 45 λεπτά οι αρχές μέχρι να τους απομακρύνουν.

Οι τρεις διαδηλωτές, οι οποίοι φώναζαν για το τέλος των ορυκτών καυσίμων, δεν ήταν επιθετικοί, έκαναν όμως ό,τι μπορούσαν για να παραμείνουν στις θέσεις τους. Οι δυο τους απομακρύνθηκαν γρήγορα από τις αρχές, ο τρίτος όμως είχε κολλήσει τα γυμνά του πόδια με κόλλα και τους ταλαιπώρησε αρκετά, φτάνοντας τελικά να διακοπεί ο ημιτελικός του US Open μεταξύ της Gauff και της Muchova για 45 ολόκληρα λεπτά!

Κάτι που ξεκίνησε από μια μικρή αναστάτωση στην κερκίδα, εξελίχθηκε σε μια μεγάλη διακοπή και τελικά τις δυο παίκτριες να καταλήγουν στα αποδυτήρια.

"Πάω να δω για λίγο TikTok", ακούστηκε να λέει η Gauff, αποχωρώντας από το γήπεδο για τα αποδυτήρια. Λίγο πριν, η Αμερικανίδα είπε στην ομάδα της πως άκουσε ότι οι αρχές διαπραγματέυονται με τους διαδηλωτές!

Ο τελευταίος διαδηλωτής απομακρύνθηκε από τη θέση του στα 38 λεπτά και τελικά η διακοπή έφτασε τα 45 λεπτά, μέχρι η παίκτριες να επιστρέψουν στο court και να ξεκινήσουν ξανά το ματς.

Το γεγονός πως η ασφάλεια του τουρνουά και η αστυνομία της Νέας Υόρκης χρειάστηκε τόση ώρα για να διαχειριστεί μια κατάσταση με λίγους και ειρηνικούς διαδηλωτές, δεν σχολιάστηκε πάντως θετικά στα social media.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots